torstai 25. syyskuuta 2008

Ensimmäinen haaste, haaste # 21

Vihdoinkin sain aikaiseksi osallistua inspiroidu blogin -haasteeseen! 20 haastetta olen seurannut läpi ja ihastellut muiden töitä, joten olikin jo aika osallistua itse. =)
Minulle siis haastetta oli jo pelkästään saada työ tehtyä ja osallistua, viime tippaan sekin jäi. Sivu itsessään valmistui yllättävän helposti.

Tehtävänantohan oli Päivin käsialaa ja kuului: Jotain uutta, jotain vanhaa...

Ja tässä minun näkemykseni:



Yksityiskohtia tarkemmin:





Sivussa lainattua on journaling-tagi ja sen nauha, ovat olleet jossain paidassa hintalappuna. Päällystettynä sopii skräppäilyn kuin nenä päähän.
Uutta on iki-ihana taustapaperi, Sinellistä ostettu, Finished in a flash -paperilehtiöstä. Uutta on yös Dymo junior, joka tällä sivulla käytössä ekaa kertaa. Vanhaa on vihreä nauha, jostain muutaman vuoden takaa.

Itse olen kaikkinensa hyvinkin tyytyväinen sivuun, kaikkein vähiten värityksen vuoksi. Aivan ihanan värinen tuo taustapaperi!

Mutta tästä se alkaa, ensi viikolla kynnys osallistua on jo huomattavasti matalampi. Kun vain haasteet jatkuvat, eivätkä lopu juuri kun itse pääsee vauhtiin...

perjantai 12. syyskuuta 2008

100 kuvaa päivässä

Syksy on todellakin värikästä aikaa kaikesta synkkyydestään huolimatta. 100 valokuvaa päivässä haaste ei ole varsinaisesti ottanut tuulta purjeisiin omassa arjessa, mutta joitakin kuvia sentään on tullut napsittua:







Tässäpä näitä. Lähitulevaisuudessa yritän myös saada kuvattua joitain layoutteja jotta saan nekin tänne sivuille esille.

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Ei ole Blogi unohtunut...

Blogi on olut pystyssä jo useamman päivän, mutta mitään järkevää ei ole saanut aikaiseksi. Muiden blogeja olen seuraillut innostuksella ja Pikkuhelistimen kirjoituksia lueskellessa iski äkillinen tarve mennä Heinikkaan ostoksille =) Aivan iki-ihana pinkki-ruskea tarvikelaukku! Tuommoinen on aivan pakko saada! Tahtoo!

Tarvis nyt aktivoitua ja saada lisättyä ensimmäiset kuvatkin tänne sivuille. On vielä niin tyhjää täynnä ja orvon näköistä ilman kuvia.

maanantai 1. syyskuuta 2008

Inspiroidublogin inspiroimana

Kuten niin monet muutkin, minäkin olen aktiivisesti seurannut Inspiroidu-blogin haasteita ja valmiita layouteja. Tammikuussa on myös tulossa Tampereelle skräppäilytapahtuma Intohimona skräppäys. Siitä innostuneena päätin minäkin pistää blogin pystyyn. Haluan tutustua näin muihin harrastajiin, tuoda töitäni esille ja tietysti osallistua haasteisiin.

Sivut ovat kuitenkin edelleen työn alla, pyydän kärsivällisyyttä kun opettelen käyttämään bloggeria. Vaikkei se kai vaikeata olekaan, niin aikaa se ottaa...

Edit: Hei, mä onnistuin lisään noi linkit ihan oikeisiin kohtiin, Jippii! =)