maanantai 12. tammikuuta 2009

Intohimona Skräppäys -viikonloppu lähestyy!

Vihdoinkin se viikko on täällä, Intohimona Skräppäys -tapahtuma!

Omat valmistelut sen sijaan on vieläkin, edelleen siis, vaiheessaan.
Mutta ajattelin silti tehdä listauksen tänne blogiin, siitä mikä on jo hoidossa ja mitä seuraavien päivien aikana pitää vielä tehdä.

1. Valokuvat: tänään maanantaina sain vihdoin lähetettyä kehitettäväksi, toivon mukaan liike on yhtä nopea kuin aina ennenkin ja kuvat ovat täällä keskiviikkona *fingers crossed*

2. Pakkaus: ei ole edelleenkään edennyt mihinkään. En ole edes suunnitellut mukaan otettavia tavaroita sen tarkemmin. Otan varmaan paljon kaikenlaista mukaan. Kuinkahan iso se pöytä siellä tulee olemaan? =)

3. Tutustuminen toisiin skräppääjiin: Olen aktiivisesti yrittänyt käydä lukemassa toisten blogeja, tutustumassa kirjoittajiin ja jättämässä kommentteja, näin joku on ehkä eksynyt minunkin huonosti päivitettyyn blogiini ja joku tunnistaa minutkin sitten viikonloppuna.
Salaisuuden paljastaakseni minua vähän jänskättää; siellä on varmasti paljon jo toisilleen entuudestaan tuttuja ja minä en tunne ketään. Mutta rohkeasti vaan mukaan, eiköhän se siitä? =D

4. Pääasia, eli ilmoittautuminen Workshopiin (Basic Greyn minialbumi aiheesta MINÄ) ja koko tapahtuman maksaminen on jo tehtynä, eli nyt voi alkaa keskittyä noihin edellisiin tehtäviin, lähinnä tuo kakkonen on se joka vaatii pientä panostusta.


Kaikenkaikkiaan ihan mahtavaa että Suomessa järjestetään jotain tällaista. Olipa eilisessä Aamulehdessäkin pieni mainos tapahtumalle, siinä kun on aina listattuna tapahtumia seuraavalle viikolle, niin Intohimona Skräppäys oli siinä listalla oikein pienen tekstin kera!

Muutama päivä vielä pitäs odottaa mutta pian nähdään!!

6 kommenttia:

 1. Minä ainakin tänne eksyin jonkun kommenttisi kautta :) Suurin osa kaikista kävijöistä ei varmaan ole koskaan tavannut näitä blogituttujaan livenä, joten aika lailla samalta pohjalta taidetaan lähteä. Minä taas mietin, jäädäänkö me yhden päivän kävijät vähän ulkopuolisiksi, kun te toiset siellä saatte vakipaikoillanne väkrätä... Rohkeasti mukaan, ja pakkohan siellä on olla kivaa!

  VastaaPoista
 2. Minäkään en tunne ketään, minuakin jänskättää tutustunko kehenkään viikonlopun aikana vai skräppäilenkö vain hissukseen yksinään ;) No, eiköhän sieltä juttuseuraakin löydy, kun kaikilla on sama harrastus :D

  VastaaPoista
 3. Kiva että muutkin on pohtineet näitä asioita. Ja tosiaan kyllähän meitä sama "intohimo" yhdistää, eli se on aikas hyvä lähtökohta! =)

  Ja Pia, uskon että siellä ei todellakaan (ainakaan toivottavasti ja alkukankeuden jälkeen) istuta koko päivää paikoillaan vaan kuljetaan ympäri ja kaikkien salien väliä.

  VastaaPoista
 4. Samojen pohdintojen äärellä täällä, tosin minä lähden matkaan kaverin kanssa. Pakkaus todella tuottaa päänvaivaa täälläkin, mutta sitä ottaa mitä ottaa ja sillä on elettävä...ja ostoksilla : )
  Minä onneksi eilen sain jo tilaamani valokuvat.

  Tapaamisiin, Taru

  VastaaPoista
 5. jihuu!! Valokuvat tuli tänään postissa. Onneksi joku paikka on luotettava! =)
  Nyt tarttis vaan valita niiden reilun 200 kuvan joukosta ne mukaan otettavat =)

  VastaaPoista
 6. Oli kiva tavata! Ja toivottavasti tavataan vielä monesti jollain lailla samanlaisissa olosuhteissa :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina