keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Mieleenpainunut päivä, haaste #43

Inspiroidu-haasteessa nro 43 kehotettiin skräppäämään sivu ikimuistoistoisesta joskaan ei niin perinteisestä päivästä. Itselle tuli heti mieleen tämä tapahtuma, ensimmäinen päivä kun kuultiin että olisi mahdollisuus muuttaa Unkariin.

Itse asiassa tarkka päivämäärä ei ollut jäänyt muistin sopukoihin, se piti tarkistaa sähköpostista, mutta aika hyvin muisti pelasi. Jos en olisi tarkkaa päivämäärää löytänyt, olisin laittanut leiskaan ajankohdaksi "joulukuun puolivälissä 2005".

Leiskan aloitin lauantaina Kirkkonummella ja sainkin sen tekstejä vaille valmiiksi.Erityisen tyytyväinen olen tuohon valokuvan ympärykseen. Olen aiemmin ollut vähän arka laittamaan useita papereita samaan leiskaan ellen ole ollut aivan varman että ne sopivat toisiinsa väritykseltään ja kuvioinniltaan. Tässä työssä värit ja kuviot löytyi yllättävän helposti ja olen siis lopputulokseen tyytyväinen.

Ehkä tämän leiskan opetuksena oli ettei aina kannata miettiä värejä ja papereita liian pitkälle vaan antaa välillä mennä, go with the flow!

7 kommenttia:

 1. En tainnut Kirkkonummella sanoakaan, mutta minusta leiskasi on todella hieno. Tykkään siinä oikeastaan aivan kaikesta mutta ihan erityisesti noista nauhoista ja tuosta kuvan taustasta. Se on sommiteltu kerrassaan mainiosti.

  Oli muuten kiva tutustua! Toivottavasti nähdään uudemmankin kerran.

  VastaaPoista
 2. Nuo eri kuviopaperit sopii just hyvin toisiinsa, ja myös kuvaan. Nauhat täydentävät sivua myös mukavasti :) Tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. Värit sopii hyvin yhteen, tykkään kovasti kuvan takana olevista papereista erityisesti tuosta muotoillusta. Kuva on kans ihana!!

  VastaaPoista
 4. siitähän tuli tosi kiva. hyvät noi dymo-tehosteetkin.
  oli kiva nähdä kirkkonummella :)

  VastaaPoista
 5. Hieno leiska :) Ihmettelen, miten jotkut saa nuo nauhat aina niin siististi sykerölle, sinäkin osaat sen!

  VastaaPoista
 6. Mäkin katoin heti ensimmäisenä tuota valokuvan ympäristöä - tosi hyvältä näyttää! Ja tosiaan värit ja kuosit natsaa oikein mainiosti.

  VastaaPoista
 7. Onpas kiva! Ihanan harmoniset värit, hieno kuva ja mahtavat nauhat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina