torstai 13. lokakuuta 2011

UFOja valmiiksi

Syksy on jo pitkällä ja mun blogi ylhäisessä yksinäisyydessään.

Suuri kiitos Marikalle aivan mahtavasta tunnustuksesta. Se taitaa olla mun blogiuran ensimmäinen, ainakin eka josta itse kuulen =) Yritän saada sen tänne linkitettyä ja vastattua kysymyksiin. Mutta kiitos, lämmittää mukavasti syksyn viileänä päivänä.

Mun(kin) kaapista löytyy suuri määrä keskeneräisiä leiskoja, UFOja. Suurimmasta osasta olen jo unohtanut koko idean, eli vaikka elementtejä onkin jo kiinni, niin pitää vähän niinkun alusta asti pohtia sivun tarkoitus.  Mä en yleensä revi mitään irti, joten jollain tapaa ne sivut pitää saada valmiiksi.

Tänään aloitan taas Sannikan vetämällä työväenopiston Skräppäilyn jatkokurssilla.  Kurssi on jo tämän syksyn toinen, mutta entuudestaan tiedän että oma alkusyksyn kalenteri on niiiiin täynnä ettei osallistuminen vain ole mahdollista ensimmäiselle kurssille.

Mutta siis nyt kurssin innoittamana sain viimein eilen aloitettua skräppäystavaroiden läpikäymisen, jälleen kerran. Mitään radikaalia en vielä ole tehnyt, mutta tiedä sitten mihin ulottuvuuksiin tässä pitää mennä että harrastus alkaisi taas inspiroida ja innostuisin sivujen tekemisestä. Se mikä tällä hetkellä harmittaa, on tavaroiden määrä ja siitä aiheutuva säilytysongelma, vai olisiko se tilanpuuteongelma. No joka tapauksessa tavarat on niin sotkuisessa järjestyksessä mm. tyhjän pöytätilan päällä ettei sitä tyhjää pöytätilaa yksinkertaisesti ole. Siis ei ole tilaa tehdä yhtään mitään.

Eilen kun aloitin tavaroiden läpikäymisen, löysin pari UFOa jotka olivat melko valmiit. Ja pakkohan ne oli valmiiksi saada. Sohvalla sylissä tehden, kun muuta tilaa ei oikein ollut. Työpöytä on edelleen hävityksen kauhistus ja olohuoneen pöydälle tyhjensin laukkuja ja kasseja, joten syli jäi ainoaksi vaihtoehdoksi.

Valmista kuitenkin tuli:

 

Selkeää ja yksinkertaista, niinkun yleensäkin. Ensimmäisessä on käytetty ihan alkuaikoina ostamieni skräppäyssettien taustapahvin kuvia sekä sideharsoa taustalla. Jälkimmäisessä vanhan kirjan sivuja. Kaikesta en ole ihan varma ovatko hapottomia, mutta taas tällä kertaa päätyivät sivuun kun en asiaa niin ajatellut. Yleensä kyllä ajattelen, koska tykkäisin sivujen säilyvän oikeasti kauemmin. Mutta nyt näin.

3 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että piristi! Alemmassa leiskassa on susta tosi kaunis ja onnistunut kuva!

    Mä voin tulla järjestelemään sun askartelukamoja :P

    VastaaPoista
  2. Kivoja sivuja, ehkä varsinkin tuo alempi miellyttää omaa silmää kun on sinisen sävyinen <3 Tää Ufo sana on mulle ihan uus juttu :) Mulla taitaa olla 1 ufo kaapissa... Kiva kun tulit kurssille, oli jo ikävä sua viime kurssilla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina