perjantai 25. marraskuuta 2011

Perjantai-illan ratoksi

Viikko on tuntunut pitkältä vaikka ei ole vielä edes ohitse. Perjantai-illan ratoksi sain tehtyä leiskan tästä viikosta. Kuvat on aivan kaameita, ei hehkulampun valossa sisätilassa saa oikein kuvattua kunnollisia enää tähän aikaan vuorokaudesta. (Meillä on muuten varastossa lamppuja meidän valaisimeen, kun siinä on himmennin enkä vielä ole perehtynyt energiansäästölamppujen himmennin ominaisuuksin...)

Niin, tämä viikko on ollut hektinen. Kiirusta on pitänyt niin töissä kuin kotonakin ja halusin tallentaa palan arkea. Tähän arkeen kyllä kuuluu melkein kokonaan työkuvioita...

Tarkoitus oli että sivussa olisi ollut myös järjestön väriä, mutta jotenkin se ei enää mahtunut mukaan. Nyt mennnään tuollaisella punaisella ja vihreällä.

Todella helppoa ja nopeata, suurella osin Tampereen Kädentaidot messuilta ostetuilla materiaaleilla. Puolisolta sain ystävällisesti ensi vuoden järjestön lähettämän kalenterin käyttöön, niin kalenterin sivuja voi mahdollisesti käyttää muutoinkin.

Onhan kaikki huomanneet Suomeeen, Pirkkalaan rantautuneen Teippitarhan, joka on kyllä ennemmin teippitaivas. Aivan ihania washiteippejä skrpäppäykseen ja muuhunkin.

4 kommenttia:

 1. Huoh, mikä viikko! Jos tulee vielä tiukkoja paikkoja voit sitte tsiigailla tätä ja ajatella, että selvisit tästäkin! :)

  Juu, teippitarhasta oon kuullu, mutta että Pirkkalaan! :)

  VastaaPoista
 2. Upea idea tallettaa pala arkea kalenterin aukeaman muodossa! Kauniit nuo leimailut ja kiva tuo teksti "taito, rohkeus, tulevaisuus".

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Juu, Teippitarha on Pirkkalassa ja jos jotain tilaa niin säästää postareissa jos pääsee itse hakemaan =)

  Tuo Tahto. Rohkeus. Tulevaisuus. on meidän liiton tunnus, ollut jo muutaman vuoden. Jäi nyt vähän niinkuin otsikoksi koko sivulle.

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi kiva :) Täytyy skräpistää tää idea joskus kalenteri-aukeamasta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina