sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kesäloma skräppäilyä -suurin osa ulkona! =)

Kesälomaa 75% takanapäin ja muutaman sivun olen saanut aikaiseksi. Mökillä ei ollut kauheasti tarvikkeita mukana mutta siltikin olen sivuihin aika tyytyväinen.

Niin, paitsi tähän ensimmäiseen... Aihe oli kiva, valokuvia minulla oli paperiversiona tasan yksi, ja lisäksi halusin käyttää tuon jostain lehdestä leikatun kuvan. Tampere on tosi kaunis kaupunki, koskaan ei ole vain tajunnut leikkiä turistia ja kuvata paikkoja kunnolla. Liian vähän huomaa kuvata itseä lähellä olevia asioita.Seuraavat lomaleiskat on tehty ulkona, viltin päällä nurmikolla istuskellessa. Vähän päivän mukaan oli päällä välillä uikkarit, välillä fleece.

Syksy on tosi kaunista aikaa ja kun kuvia oli mukana, niin tämä vuodenaika ansaitsi jopa kaksi leiskaa. Tässäpä aukeamapari:

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, mun lemppari. Värimaailma tuotti taas vaikeuksia ja leiskan asettelu. Asettelun löysin sitten uusimmasta Creating Keepsakes -lehdestä ja väritkin tulivat lopulta hyvin helposti.

Elokuuhan on virallisesti vielä kesäkuukausi, mutta kun on tällainen vilukissa, niin uiminen elokuun lopulla ei ole minulle mitenkään jokapäiväistä tai edes jokavuotista. Sivusta tuli raikas ja kaikkinensa olen siihen hyvin tyytyväinen!

6 kommenttia:

 1. Nuo syksyn sienikuvat on tosi kauniita, mutta suosikkini näistä sivuista on silti tuo alimmainen - tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Syysuinnissa on ihanaa vesifiilistä ja hurjan kauniit väriyhdistelmät, mutta mä tykkään ehkä vielä enemmän sienisivusta... upeita!

  VastaaPoista
 3. Musta on kiva lueskella, kuinka ihmiset tekeen kesällä ulkona kaikkia askartluita. Mä en varmaan siihen ryhdy, mutta ei voi tietää mitä sitä sitten lomalla saakaan päähänsä. Eka syksy sivu on mun suosikki, tykkäsin väreistä ja asettelusta paljon.

  VastaaPoista
 4. mulla oli helppoa kuvata tamperetta, kun olin eka turisti ja sit asukas. ja aattelin et voin vieläkin leikkiä turistia, kun en oo asunu täällä vielä ees vuotta. :D tykkäsin tuosta uintileiskasta ehkä eniten. asettelu ja värit on kyllä tosi kivat.

  VastaaPoista
 5. Söpöjä syksysivuja, minunkin suosikkini on tuo alin. Siinä on todella onnistuneet värit ja sommittelu, hieno!

  VastaaPoista
 6. Kivoja kaikki :) Mun Tampere-listassa ykkösenä olis ehdottomasti Pispala! Vois kyllä ite kans tehdä samalla aiheella leiskan :)

  Syysuinti-leiska on mahtava, ihana tuo pompulanauha. Ja sieni- & muut syksyiset kuvat on kyllä hienoja :) Melkein tuli kesäihmisellekin ikävä syksyä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina