perjantai 17. heinäkuuta 2009

Rakas omppu

Tämän viikon Inspiroidu-haaste pyysi listaamaan teknisiä tietoja jostakin kodin laitteesta. Heti haasteen ilmestyttyä päätin tehdä sivun meidän perheen rakkaasta, välillä ihmismäisiä luonteenpiirteita, ja kohtelua, saavasta teknisestä laitteesta, tietokoneesta.



Applen MacBook, tutummin Omppu tai Omena on meillä hyvinkin paljon käytössä. Aina kun katsotaan telkkaria, on kone sylissä sohvalla. Pahimpina päivinä ollaan menty sänkyynkin ompun kanssa ja siellä surfattu netissä. Omppu myös kulkee mukana matkoilla ja mökillä omassa pienessä, oranssissa kassissaan. Nykyään myös mökillä on Internet-yhteys, jolla tätäkin postausta teen =)











Viime tippaan meni taas osallistuminen, vaikka tosiaan aihe on ollut selvillä jo viikon ajan. Valokuvaa en tähän hätään tietokoneesta saanut. Löysin tuollaisen vanhan tarran pöytämallisesta tietokoneesta. Ei ihan kuvaa meidän pientä, 13" läppäriä, mutta väri on ainakin sama. Valokuva tulee sitten aikanaan tarran paikalle.

Suunnitelmissa on tehdä tälle sivulle myös pari, meiltä kun löytyy muutakin Applen laitteistoa jotka ansaitsevat tulla ikuistetuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina