torstai 30. joulukuuta 2010

Inspiroivaa uutta vuotta 2011!!

Vuosi alkaa olemaan lopuillaan. Aika olisi kaikenmaailman yhteenvetojen ja uusien lupausten, mutta ainakin vielä jätän ne rauhaan. Nautin nyt vain olosta ja elosta, kun ei ole niin kiire kun loppuvuodesta oli eikä ensi vuoden kiireet koputa vielä ovella.

Nautinnollista vuoden vaihdetta siis kaikille!

Yhden kuvan kuitenkin postaan. Ostin itselleni joululahjaksi uuden laukun =)

Aikas simppeli, peruslaukku. Mutta on nyt sitten ihan perässävedettävä. Crafticasta ostettu, merien takaakin olis löytynyt, mutta postarit ja tulli ei nyt houkuttanut. On se ihana, nyt tarttis vaan päästä käyttämään. Niin ja tuli jopa jouluksi! Piti ihan aatonaatto-iltana kuuden aikaan käydä postissa kun tekstiviesti paketin saapumisesta tuli.

Ja siitä saakin aasin sillan, eli onko joku Tampereen seudulta menossa Helsinkiin skräppäystapaamiseen lauantaina 8.1? En ole vielä ilmoittautunut, kun en ole löytänyt ketään tältä suunnalta joka olis menossa. Olis niin kiva mennä kimppakyydillä tms. Mutta kommentoikaa jos joku on menossa, niin voisi itsekin harkita!

2 kommenttia:

  1. Hieno laukku! Tulkaa ihmeessä myös Tampereelta, mukaan pitäisi edelleen mahtua. Muitakin on tulossa kauempaa, mutta en tiedä, onko Tampereelta vielä kukaan

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta kera tämän ihanuuden :)
    Toivottavasti nähdään lauantaina!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina