tiistai 1. helmikuuta 2011

Sisiliskot

Skräppäyskurssilla viime viikolla oli aiheena läpinäkyvyys. Nyt tuntuu että skräppäilyt jää pelkästään kurssin aikaansaannoksiin, mutta en siitä nyt stressaa. Pääasia on että skräppäys pysyy mielessä ja käsissä edes kerran viikossa.

Sivussa käytetty Tim Holtzin "akryylipaloja" ja pieni pala valmista tarinointi-kalvoa läpinäkyvinä elementteinä.
Tekeminen oli ihanan helppoa ja vaivatonta. Pientä inspiraatiota tuli kyllä haettua PageMaps-kirjan nro 1 korteista, mutta lopputulos oli vähän erilainen.

Kerroksellisuus on asia, jota ihailen, mutta jota omista töistä löytyy vähän ja jonka koen haastavaksi itselle. Tässä kuitenkin kokeilin, ladoin muutamia kukkia ja tein pari perhosta päälle.

Muuten, nyt saa äänestää vuoden skräppääjä -kilpailussa yleisön suosikkia 14 osallistuneen työn joukosta. Käykäähän katsomassa.
Oma tie ei tällä kertaa vienyt finaaliin, mutta olen tyytyväinen että sain osallistuttua. Niin viime metreille se meni, työn vein Miralle Amaliaan lauantaina kun kilpailuaika päättyi maanantaina.

Onnea kaikille osallistuneille äänestykseen, erityisesti onnea Helsingin finaaliin päässeille!!

6 kommenttia:

 1. tästä tuli kyllä niin keskikesä ja mummola mieleen! :D ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesän lämpöä! Sisiliskoissa on jotain tosi hauskaa, ja hyvin oot saanut toimimaan kerroksellisuuden kukissa ja perhosissa.

  Mikä niistä kilpailutöistä on sun? Vai onko ne saapumisjärjestyksessä? :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kivat kuvat sisiliskosta:) Tykkään.

  VastaaPoista
 4. En ole ihan varma ovatko saapumisjärjestyksessä... Toki joku on voinut olla hitaampi kuin minä =) Mutta ei kai se mikään salaisuus ole, eli se 'Kuin yö ja päivä' on mun.

  Kiitos kommenteista. Itsekin tykkään tästä sivusta paljon ja toivon että olisin jotain tän kaltaista osannut tehdä kilpailuunkin.

  VastaaPoista
 5. Hyvin toimii tämä sivu. Valokuvat ovat pääosassa. Pallot ovat hauskat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina