keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Hyvä päivä

Tänään on ollu ihana arkivapaa. Aurinko paistaa, mutta ulos en vielä ole ehtinyt.

Kävin tänään hakemassa jo muutama viikko sitten Tampereen kauppaan tilatun Papermanian askartelulaukun. Tosi ihana. Siihen mahtuu paljon sellaista tavaraa, jotka tästä tuppaa ajoittain putoilemaan:
 Papermanian laukkuja ei meinannut millään löytyä. Niitä on ollut myynnissä Tampereella Porcellana-nimisessä askartelukaupassa ennen joulua viime vuonna, mutta sieltä myytiin silloin kaikki loppuun. Samaisen ketjun Helsingin liikkeessäkään niitä ei ollut, mutta Turussa oli. Sieltä niitä sitten tilattiin Tampereelle useampi kappale.

Hyvää tässä on kansi. Ja se että sen saa mukaan perässävedettävän laukun päälle, kiinni vetokahvaan. Huippukäytännöllinen siis :D


Ja sitten päivän toiseen uutiseen. Minä olen yksi Anun putiikkien uusista DT-jäsenistä. Hui... Jänskättää vähän miten pesti lähtee sujumaan, mutta onneksi tiimi on iso ja mukana muitakin skräppääjiä, joten kaikki paino ei ole omilla harteilla.

Anun putiikin blogin löydät täältä ja verkkokaupan täältä. Verkkokaupan tuotevalikoima on uusiutumassa tässä kevään ja kesän mittaan ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea sieltä tuleekaan löytymään. Nyt Anun putiikeista saa jo ihania ranskalaisia 4Heures 37 kaksipuoleisia papereita, joista kuvia löytyy blogista.

Nyt pitää mennä täyttämään uutta tarvikelaukkua...

Edit. Niin, tässä työssä käytetyt paperit on myös kaikki Anulta ostettuja, juurikin tuon kyseisen ranskalaisen valmistajan, 4Heures 37.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut sinullekin DT-pestistä! :) olemme näköjään samassa design teamissä :----)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut DT-pestistä! Näihin laukkuihin kelpaa pakata tavarat IS-tapahtumaan :)

  VastaaPoista
 3. Vau, onnea Design-tiimiläiselle!

  VastaaPoista
 4. Onnea dt-pestistä! Blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina