sunnuntai 26. helmikuuta 2012

"Sitten kun"

Tämä leiskan tein ajatuksena lähettää se Vuoden skräppääjä 2012 kisaan. Siitä ei kuitenkaan tullut sellaista kuin halusin, enkä sitten lähettänyt. Nyt jälkeenpäin kun työtä on katsellut, on alkanut tykkäämään siitä enemmän. Silti olen tyytyväinen etten lähettänyt työtä kisaan, ei sillä jatkoon oltaisi edes mentykään.

 
 
Mä olen yrittänyt opetella muokkaan kuvia. Vaikeaksi sen tekee se että ikinä ei tedä mitä oma näyttö kertoo suhteessa mudien näyttöön. Mä pidän läppärin näyttöä melko kirkkaalla, yleensä lähes maksimilla, joten se voi valehdella hyvinkin paljon kuvien suhteen.

Pitää vaan reenata ja sitä kautta opetella. En nimittäin ole vielä löytänyt mitään hyvää ohjesivustoa (for dummies) tälle mun kuvankäsittelyohjelmalle. Ja mitään photoshopin ohjelmia en halua ostaa, kun tämä kuitenkin koneella on.

Muuten, kuvassa nro 2 taitaa olla taustapaperin väri lähimpänä oikeaa, tai ainkin mun näytössä.

Mä olen sellainen loma- ja vapaa-ajan suunnittelija, eli suunnittelen paljon "sitten kun" -mentaliteetilla. Tosi tyhmäähän tuollainen on, ja yritän siitä päästä eroon, mutta kun se on niin helppoa. Edellisviikko mulla oli lomaa. Arvatkaapas paljonko sain mun listalta tehtyä :-D

2 kommenttia:

  1. Mikähän se ohjelma mahtaa sitten olla? Jotain tässä on tullut vastaan kuvankäsittelyjä kahlatessa, jos vois olla avuksi. Ilmeisesti samalla koneella et käsittele niitä kuvia mitkä teetät, siitähän näkee jo nopeasti jos on kovin kirkkaalla.

    VastaaPoista
  2. Macin Pixelmator on kyseessä. Ja kylläkin samalla koneella muokkaan, kun teetänkin... Teetän kuvat Fotonetissä ja siellähän voi valita sen kuvien automaattisen korjailun. Sen melkein aina rastitan ja kovin tummat kuvat usein vähän vaalenee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina