keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kuka?

IS11 Helsingin Vuosaaressa oli jo yli kaksi viikkoa sitten, mutta yhtään siellä valmistunutta leiskaa en ole vielä saanut esille. Niitäpä sitten seuraavaksi, yksitellen, niin saa useammalle päivälle päivitettävää.

Viikonlopun aikana sain valmiiksi viisi 8x8" sivua. Paljon vaaleanpunaista ja ruskeaa, yksinkertaisuutta ja itselle mieluisia valokuvia. Niistä on mun IS11 leiskat tehty!


Kansion ensimmäisenä pitää tietty olla sivu siitä kuka olen. Ja tällainen olen. Muun muassa näistä on minut tehty. Asiat on hyvin sekalaisessa järjestyksessä eikä siinä lopulta ole edes kaikkea. Mutta kun alkaa vain tekemään ilman pienintäkään ajatusta, niin tällaista jälkeä tulee.
Jää varaa jossittelulle =)

5 kommenttia:

 1. Tää on hieno, ihanan vaaleanpunainen :)

  Tälläinen olis kans hyvä itte teherä, pitääpä laittaa korvan taakse!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti ressattu kuva! Oletko tekemässä minä-kirjaa?

  VastaaPoista
 3. Tää on hieno, ja tosiaan vaaleanpunainen :) Noi maalijäljet kuvan takana on jotain, mitä haluaisin kokeilla, oon nyt nähny niitä toisillakin :o

  VastaaPoista
 4. Creomi, sellasta semi-minä albumia kokoan valmiiseen 8x8" albumiin. Aiheet oli vähän hakusessa Helsingissä, niin tein muutamia itseen liittyviä sivuja =)

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi kiva, mukava "tutustua" suhun paremmin :) Tykkään siitä, miten olet ressannut kuvan reunat ja myös leimajäljestä kuvan alla. (Ja hei, meillä on aika paljon yhteistä: sairaanhoitaja, skräppääjä, bloggaaja, pohdiskelija...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina