torstai 24. maaliskuuta 2011

Avoimet ovet

Inspiroidu haasteen nro 151 aiheena oli koristeiden ketju. Nyt menee vähän ohjeiden tulkitsemiseksi, että onko kolme jo ketju, mutta toisaalta, onhan tässä puolihelmiketjukin...

Pitkästä aikaa siis inspiroiduin haasteesta ja tällä viikolla on pikaisesti valmistunut teippileiska. Yksi ilta otin kaikki washiteipit esiin ja ajattelin käyttää pelkästään niitä sivun koristelussa. No, ei se nyt ihan niin mennyt, mutta aika pitkälle pääsin.Koristeina siis siniset puolihelmet, perhonen ja siitä aiheutuva helmivana sekä teipeistä kasattu kukka. Tänään oli vähän vielä pakko suihkia maalia leiskaan ennen tekstien kirjoittamista kun suuri valkoinen ala alkoi tuntua liian suurelta, liian valkoiselta ja siis aivan liian tyhjältä.

Muutenkin tän sivun kokoaminen lähti ihan oudossa järjestyksessä. Ensin vaan lätkin teippejä, sitten löysin kuvan, vähän lisää teippikoristuksia ja lopuksi mietin että mistähän tämä sivu nyt sitten kertoisi??

Mä olen viime aikoina yrittänyt aktiivisesti keksiä kuvista jotain muutakin sanottavaa kuin että tässä on mökin ovet avoinna. Ja toinen puolisko sitten hetken kuvaa katsottuaan sanoi, että kärpäset pääsee sisään kun ovi on auki eikä tässä kuvassa vielä näy meidän uusi itikkaverhokaan joka on ulko-ovessa. Ja siitä se sitten lähti, tai jatkui tässä tapauksessa...

Lauantain Stadi Skräp II jää mun osalta tällä kertaa väliin, työvuoro vei nyt voiton =(  Mutta viikon päästä lauantaina 2.4 skräppäillään Tampereella, Hervannan vapaa-aikakeskuksessa, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee sinne!

11 kommenttia:

 1. Ihana teippiperhonen!!
  Kivalle näyttää koko sivu ja toi valokuva. Ihanan värinen seinä ja suloinen jakkara! <3

  VastaaPoista
 2. Kuvassa on tosiaan upeet värit! Ja teipit on hienot kans.

  VastaaPoista
 3. Hieno otsikko! Minäkin fanitan teippiperhosta ja teippikehyksiä <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Teippikoristeet ovat hienoja. Tykkään etenkin perhosesta :-)

  VastaaPoista
 5. Huiput teippailut ja tosi kiva leiska muutenkin :)

  Mä jo toiveikkaana odotan josko Tampereella olis toukokuullakin skräppäyspäivä... Mulla vois olla mahkut päästä silloin mukaan :) Kyllä sitä nyt edes kerran vuodessa pitää päästä samanhenkisten kanssa kokoontumaan ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista =)
  Tampereella voidaan järjestää toukokuullakin skräppäyspäivä, tai siis on jopa todennäköistä että se järjestetään. Ja mukaan saa tulla, ehdottomasti!!

  VastaaPoista
 7. Ruskeat teipit kehystää todella kauniisti ihanan tunnelmallista valokuvaa! <3

  VastaaPoista
 8. Mä kans ihastuin tuohon kuvaan ja ideaasi käyttää teippejä runsaasti. Teippiperhonen on huippu!

  VastaaPoista
 9. Hienosti olet käyttänyt teippejä sivussa ja mitä koriteita siitä oletkaan saanut aikaan. Hieno! Tilasin muuten minäkin ihania teippejä sinun innoittamana :)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtavaa teipin käyttöä!

  Magee perhonen, mutta viälä megeempi kuvan alusta!!!

  VastaaPoista
 11. tosi kivoja teippailuja olet keksinyt! mielenkiintoista sivun kasaamista ollut näköjään sielläkin, hauska lukea muidenkin vähän erikoisemmista sivunkasaamisista ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina