sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Yhdessä

Kolmas Helsingissä valmiiksi saatu sivu pitää sisällään pari aikaa ja hermoja kuluttanutta tekniikkaa. Tuon sydämmen tein ensin muotilla ja musteella. Mutta kun muste oli liian samanväristä taustakartonin kanssa laitoin siihen Crystal Glacea päälle. Sen kuivamisessa meni aikaa, mutta onneksi oli yö välissä ja sydän oli kuiva kun sunnuntaina piti alkaa pakkailemaan.


Otsikko oli vielä suuremman harmin aihe. Mukana ei ollut sopivia aakkostarroja, eikä myyjiltä yllättävää kyllä osunut silmiin mitään sopivaa, niin napsuttelin kirjaimet Martha S:n leikkurilla. Kiitos lainasta Sannika. Kova homma tuollaisessa on ja paljon menee hukkaan kirjaimia, mutta lopulta vain yhden roskiksen tutkimisreissun jälkeen (yksi n-kirjain oli hukassa) sain kuin sainkin kirjaimet valmiiksi.


Kirjainten tekemistä suuremmaksi ongelmaksi meinasti muodostua niiden kiinnitys. Aika monta myyjää piti koluta läpi, mutta lopulta Askartelu Amaliasta löytyi ohutkärkinen liimakynä. Otsikko jäi vähän liian ylös, mutta se ei onneksi ole ongelma, nyt sivussa on riittävästi tyhjää tilaa!

3 kommenttia:

  1. Ihanan herkät värit tässä sivussa <3

    VastaaPoista
  2. Pidän kovin tyylistäsi skräppäyksessä. Hillittyjä. Ja tuo varjokuva on aivan huippuhyvä idea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina