perjantai 1. huhtikuuta 2011

Atshiu! -Terveydeksi

Inspiroidu-blogin haasteessa nro 152 kehotettiin tallentamaan arkipäivän rutiini. Aihe tuntui kovin haastavalta, koska ei itsellä ole mitään jokapäivä toistuvaa "aamuteen juontia klo 9" tms. Vähän siis jouduin ohjeistusta venyttämään ja ajatelin rutiinina myös vähän totuttua tapaa. Ja tällaisen hauskan tavan/rutiinin tallensin:

Sivua aloitin tekemään eilen Sannikan vetämällä skräppäyskurssilla. Työpäivä oli ollut tosi pitkä ja raskas joten alkuun pääsyn kanssa oli vaikeuksia; menee aina hetken kiireen jälkeen että saa ajatukset rauhotettua skräppäykselle. Ja siis tästä syystä sivu ei valmistunut eilen. Aamulla sitten piti pikaisesti tehdä sivu valmiiksi, kuvata, muokata vähän kuvia, tallentaa muistitikulle ja ihan vaan vähän myöhästyä töistä =) Mutta sain siis valmista ja nyt ehdin osallistua haasteeseen jo toisen kerran putkeen.

Terveydeksi. Rutiinina/tapana on siis reagoida toisen aivastukseen unkarin kielellä. Että näin meillä ollaan kansainvälisiä.
Illan skräppäyskurssin aiheena oli valokuvapalapeli tai siis osiin leikattu valokuva (millä nimellä sitä nyt kutsutaan?) Niin se sitten laittoi vähän suunnitelmia uusiksi. Mukana ei tietenkään ollut mitään hyvää valokuvaa joka olisi toiminut leikattuna. Mutta laitoin kuitenkin tuohon violettiin palkkiin osiin leikatun yleisvalokuvan Budapestistä. Tuomaan vähän Unkari-fiilistä.

 Leiskan pohjaluonnos valmistui itse asiassa tiistaina koulutuksessa yhden ei-niin-mielenkiintoisen luennon aikana. Sen nyt unohdin kuvata, mutta pitää se liittää tähän vielä myöhemmin (omaksi iloksi). Kraft-keltainen-violetti kuulostaa väreinä ei-niin-hyvältä-yhdistelmältä, mutta yhdessä ne näyttävät ihan hyviltä.

Niin ja meillä oli kurssilla käytössä Sannikan ihana sähkökirjoituskone! Voi kun sellainen olis huippuhieno olla! Kovasti eilen kurssilla pohdittiin mistä niitä saa. Mutta sittenhän mä sen keksin, mä pyydän se siipalta synttärilahjaksi! Hänellä on vajaa kaksi kuukautta aikaa etsiä mulle toivottu synttärilahja. =D


4 kommenttia:

 1. Kaunis! Ihan parasta tässä sivussa on tuo leikelty kuva!

  Liekkö oon ajatuksissani ollu teidän kurssilla, ku just eileen ajattelin, että pitäis taas leikata jollain tavalla kuva osiin skräpätessä :D

  VastaaPoista
 2. Väriyhdistelmä näyttää kivalta ja tosi kivasti leikattu tuo maisemakuva :)

  VastaaPoista
 3. Hauska tulkinta haasteesta ja leikelty kuva näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 4. vau, nuo on hienosti aseteltu nuo kaupunki-kuvat, tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina