perjantai 17. helmikuuta 2012

Pahoinvointi

Inspiroidu-haasteen 198 tehtävänantona oli skräpätä pahoinvoinnista, joko henkisestä tai fyysisestä. heti kun luin ohjeen, niin tiesin mistä voisin sivun tehdä. Pohdin pitkään julkaisenko tätä ja osallistunko tällä, mutta päätin lopulta niin tehdä. Eilen kun kirjoitin tekstiä, tein siitä aavistuksen ei-niin-henkilökohtaisen, niin se on mukavampi julkaista.


Kuvat on todella huonot, on kiire eikä valokaan näin kahdeksan aikaan aamusta ole parhaimmillaan.  Mutta siinä ne nyt on. Henkinen pahoinvointi omasta ylipainosta paperille syljettynä. Tekstistä ei tullut sellaista kuin suunnittelin. Ehkä laitan vielä johonkin kohtaa piilotetun tarinoinnin, että saa sen ajatuksen talteen jota alkuun pohdin.

Olen muuten tehnyt tänä vuonna jo 13 leiskaa! Olen todella ylpeä itsestäni. Sivuja on syntynyt siis oikeasti myös kotona eikä vain tapaamisissa ja kurssilla. Jei!

Niin ja sunnuntaina 11.3 skräpätään taas Hervannan vapaa-aikakeskuksella klo 10-17 välisenä aikana toisen kerroksen tilassa 222. Tervetuloa mukaan.

9 kommenttia:

 1. Kas kun minä en ole IKINÄ ajatellut tai huomannut, että olisit ylipainoinen! Sivussa tykkään siitä, että valokuva on vinossa ja että sen takana on toinen, joka on myös vinossa. Oliko sulla mielessä jotenkin sellainen ajatus, että siellä takana olevassa kuvassa piileskelee se, jollainen haluaisit olla?

  VastaaPoista
 2. Voi kun painaisin saman verran kuin sinä!!!! Olisi kyllä mahtava!
  Tosi kivannäköinen leiska tuli ja hyvin olet tosiaan saanut tehtyä leiskoja!!!

  VastaaPoista
 3. Terapiaskräppäystä. Mutta en oo kyllä minäkään koskaan ajatellu että olisit ylipainoinen.
  "sinne tai tänne muutama kilo, tärkeintä elämässä on elämisen ilo"
  JA hyvä napsuliini! 13 on jo varsin kunnioitettavaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu aiheesta huolimatta! Komppaan shysiä ja ommua.

  VastaaPoista
 5. kiitos kovasti kommenteista =) Ainahan sitä toki asioita itsessään näkee ja kokee isommin kuin miten muut näkee. (Vaikka tässä te ette nyt näe oikein ;-)

  VastaaPoista
 6. Kauniita yksityiskohtia, tykkään boordiyhdistelmästä ja töpötellystä pitsistä (tai miten sitä nyt selittäisi :-) kuvan alla.

  Sisällöstä - varmasti on hyötyä siitä, että on itselleen rehellinen ja kirjoittaa auki asioita, jotka vaivaavat. Ja sitten jos/kun ne vaivaavat oikealla tavalla/tarpeeksi/oikeaan aikaan/tms, niihin voi tarttua. Ja rehellisyyden lisäksi pitää muistaa olla itselleen myös armollinen...

  Hieno sivu.

  VastaaPoista
 7. Hieno sivu. Mielestäni on tärkeää tehdä tälläisiä sivuja, ihan itselleen. Terapiaskräppäystä niin kuin joku jo sanoikin.

  VastaaPoista
 8. Hieno terapiaskräppäys sivu. <3 Aiheesta huolimatta leiska on aurinkoinen.

  VastaaPoista
 9. Hei! 13 leiskaa on tosi hyvä saavutus. Aloin miettimään mihin sitten keräilet näitä sivuja? Onko sinulla joku albumi tai joku kansio vai laitatko ne johonkin laatikkoon talteen? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina