lauantai 28. helmikuuta 2009

Sarjakuvia

Olohuoneen matto onkin osoittautunut hyvin inspiroivaksi skräppäyspaikaksi. Eilen illalla televisiota katsellessa tuli tehtyä leiska tämän hetken parhaimmista sarjakuvista. Idean "Juuri nyt" asioiden taltioimiseen antoi Ommu Kirkkonummen tapaamisessa ja pitihän sitä tietenkin heti kokeilla. Kiitos hyvästä ideasta!

Sivuun tuli hieman särmää kun liimasin keskimmäisen sarjakuvan hieman vinoon. Sitä siinä harmitellessani avokki ehdotti josko laittaisin ylimmän stripin vielä enemmän vinoon niin näyttäisi kuin se olisi ollut tarkoitu koko ajan. Ja siltähän se nyt näyttääkin.

Kiva kun tajuaa ajatella ääneen ja saa hyviä vinkkejä. Välillä oma ajatus on liiaksi fiksoitunut siihen tiettyyn alkuperäissunnitelmaan jonka on päässään luonut. Vaikka minulla ei yleensä ole minkäänlaisia etukäteissuunnitelmia sivuja varten. Teen vähän miltä tuntuu -fiiliksellä. Vaikkakin toki sommittelen papereita, kuvia ja koristeita sivulle ennenkuin ne siihen pysyvästi kiinnitän. En ole vielä koskaan kokeillut skräppäämistä valmiin sommitelman pohjalta, mutta eiköhän sekin päivä vielä joskus tule.

1 kommentti:

  1. meiltä löytyy toi samainen viivi&wagner vessan ovesta. meillä on vessan ovessa myöskin fingerpori löytyy (ei kuitenkaan toi sama, vaan sellanen missä se on lääkärissä ja lääkäri käskee yskiä ja kyysy sitten että mikäs teitä nyt vaivasikaan. -ripuli)
    loistava idea kyllä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina