keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Leikkaa & Liimaa Espoossa 22.6

Niin monien tavoin, olin minäkin nauttimassa kauniista kesäillasta Espoossa Leikkaa & liimaa tapahtumassa viime viikolla. Tapahtuma ylitti odotukset monin kerroin, niin hauska ilta oli. Osallistujat saivat aivan ihanat "pikku" lahjat sekä arvontavoitot. Itse sain ensin kaksi settiä Thickers aakkostarroja, mutta tilaisuuden niin salliessa vaihdoin ne ja sain tilalle Glue dots:n pakkauksen jossa oli useita erilaisia tuotteita. Olin siis vallan tyytyväinen vaihdokseen. (Kiitos vain onnetar Hempalle).

Parasta päivässä kuitenkin oli nähdä tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin sekä tavata Amerikan vieras Becky Higgins.

Tässä meidän pöytäseurue. Minä ja kolme blogitonta, eli Anu joka tuli kyydillä Tampereelta, sekä lähempää pääkaupunkiseutua olevat Laura ja Netta. Kiitos paljon ja oli kiva tutustua!


Yllättäen en saanut illan aikana valmiiksi kuin yhden leiskan =) Mutta siitä en ole niin harmissani, koska suurin anti kuitenkin oli sosaalisella puolella.

Valmis sivu oli haasteleiska. Ennen tapahtumaa oli mahdollista osallistua samat materiaalit haastesivun tekemiseen. Itse valitsin kahdesta vaihtoehdosta setin nro 1, jossa oli kellertävää ja ruskeaa värisävyä, maanläheisisä värejä.


Materiaalipaketin lisäksi sai käyttää yhtä vapaavalintaista, yksiväristä kartonkia sekä tarinointilappua. Setin papereita ei tarvinnut käyttää kaikkia, mutta tarroista, kukista ja haaraniiteistä piti käyttää ainakin yhtä.
Kartongiksi valitsin tuollaisen punertavan vähän mukaellen tuota setin paperissa ollutta kukan väriä. Leiskan ajatus selvisi vasta paikan päällä. En ollut yhtään ehtinyt etukäteen miettimään mitä teen tai mistä valokuvasta. Anulla oli mukana Itävaltalainen skräppilehti, josta löysin pohjamallin jota sivussa pääpiirteittäin seurasin.


Muuten sivun tekeminen ja valmiin materiaalin käyttäminen ei tuottanut vaikeuksia, mutta ne tarrat. Tosi kauniita ja juuri sen sävyisiä että niitä voisi käyttää missä vaan, mutta niiden käyttämistä sai hetken miettiä. Lopulta laitoin pari kukkatarraa paperikukkien alle:


Itse vallan tykästyin tuohon taustapaperista irtileikattuun kukkaan, jonka alle laitoin valokuvan. Vaikka sitä paljon käytetää skräppäyksessä niin minä en ole tuollaista taustapaperin osaleikkaamista vielä paljoa tehnyt.

Tarinoinnin viereen sain sitten sopimaan eyeletit.


Päivä oli siis vallan onnistunut eikä yhtään harmittanut että tuli lähdettyä. Vaikka Tampereelta ei Espooseen nyt niin mahdottoman pitkä matka olekaan, niin arki-ilta, ja seuraavan päivän klo 7 töihin meno hetken pisti mietityttään osallistumista. Lopulta oli hauskaa kun mennessä kyydissä olivat Anu ja Elinarsku ja takaisin tullessa lisäksi Sannika.Lopuksi vielä niin monen muun tavoin "fanikuva" Beckyn kanssa:

8 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä jälleen :) Haastesivu on hieno - vau mitä värejä löysit paketista, mä luulin että siinä oli vain keltaista ja ruskeeta... Ja leikattu kukka tosiaan toimii.

  VastaaPoista
 2. Hienot värit tuossa leiskassa.
  Nyt kyllä harmittaa kun en itse
  päässyt mukaan tapahtumaan,olen lueskellut juttuja useammasta
  blogista ja niin mukavaa teillä on siellä ollut.Uusi blogipohja on
  myös kivan näköinen:)

  VastaaPoista
 3. Kas, upeat värit tosiaan yllättivät! Hieno osittain leikattu kukka ja muutkin papereitten muodot. (Mun ystävyyssuhde rusakoiden kanssa päättyi, kun kävivät syömässä mun krookukset. Mokomat!)

  Ja kiitos kyydistä vielä!

  VastaaPoista
 4. tää tykkää kyllä!

  VastaaPoista
 5. kiitos vielä kerran kyydistä! kiva uus pohja täällä. ihailin tota leiskaa jo paikan päällä ja edelleen tykkään! osittain leikattu kuvio, kukkarykelmä ja toi oman kartongin väri; kaikki nappiin! :)

  VastaaPoista
 6. Kysyit maaleista:
  Mun ohutkärkiset maalit on Charlotta-merkkisiä, ilmeisesti kyseisen firman pullottamia, mutta ainakaan viimeksi en niitä enää nähnyt siellä mistä ennen olen ostanut.

  VastaaPoista
 7. Oikeita maaleja olit löytänyt :)

  VastaaPoista
 8. On pitkään pitänyt kommentoida, kun tämä oli niin hieno leiska! Katselin jo kun tätä teit, että tuosta tulee näyttävä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina