tiistai 10. toukokuuta 2011

Hiljaista...

...kuin huopatossutehtaalla on tässä skräppäyshuushollissa. =(

Mutta  lauantaina 14.5 eli siis ihan kohta, olisi tarkoitus viettää hyvä päivä Hervannan vapaa-aikakeskuksessa skräppäyksen merkeissä.

Tila 222 on varattu klo 10-17, tulla ja mennä saa oman mielen ja aikataulun mukaan. Virallista ilmoittautumista ei tarvita, viimeksi paikalla oli 18 henkeä ja juuri melkein kaikki sai oman pöydän. Jos vielä enemmän tulee, niin sitten vähän tiivistetään =)

Tila on siis keskuksen toisessa kerroksessa, ulkoraput ylös ja ovista oikealle, aulan läpi. Ja Vapaa-aikakeskushan on melkein Hervannan keskustassa, Lindforsinkatu 5, punatiilinen rakennus. Hervannan kirkko on rakennuksen toisessa päädyssä.

Hervantaan pääsee lyhyimmällä kävelyllä bussilla 30, pois kannattaa jäädä Insinöörinkadulla liikekeskus Duon kulmalla. Muilla Hervannan busseilla kävelyä tulee hieman enemmän, bussit 13 ja 20 pysähtyvät Hervannan valtaväylällä Duon toisella puolella, ja bussista 23 kannattaa hypätä Opiskelijankadun ensimmäisellä pysäkillä.

Autolla tuleville tiedoksi, että kadunvarsipaikkojen pitäisi Hervannassa olla ilmaisia, mutta liikekeskuksen ympäristössä pintapaikat ovat muuttuneet maksullisiksi. Valintatalon parkkipaikalla saattaisi vielä olla ilmaisia paikkoja. Mutta ymmärtääkseni aika monet ovat jättäneet auton myös vapaa-aikakeskuksen pihaan saamatta mitään sen kummempia sanktioita.

Perinteisesti tarjolla on kahvia, teetä ja pikkupurtavaa, omia eväitä saa toki myös ottaa. Ja Hervannan kaupat on ihan kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa mukaan!!

1 kommentti:

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina