tiistai 31. tammikuuta 2012

Itsenäisyyspäivän merkeissä

Vuonna 2010 kävimme katsomassa kaupungin järjestämää ilotulitusta tuulisessa, lumituiskuisessa pakkassäässä. Pokkarilla tuli otettua joitain kuvia ja muutama niistä pääsi tähän leiskaan. Leiskaan, joka tuli tehtyä harvinaisen nopeasti, siis minulle, noin puolessatoista tunnissa. Ilman suurempia ennakkosuunnitteluja teippiä sivuun, kuvat päälle, vähän koristeita ja tekstiä. Otsikkoon vähän väriä, niin ei jää sivu niin kovin mustaksi.

Sannika jo kertoikin tykästyneensä noihin kapeisiin teippeihin tekstin alla. Ja totta se on, niin helppoa ja väreissä kun löytyy niin varmasti saisi toimimaan leiskassa kuin leiskassa. Pitänee tutkailla Teippitarhan sivuja ja miettiä tarviiko niitä oikeasti.... (pitäähän sitä nyt näön vuoksi edes olla pohtivinaan)


Ja muistakaahan, Hervannan vapaa-aikakeskuksella skräpätään sunnuntaina 12.2 klo 10-17 välisenä aikana, toisen kerroksen tilassa 222.

2 kommenttia:

  1. Teipit tekstien pohjalla näyttää kivalle. Pidän kovasti myös noista kuvien reunoista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno leiska! Harmi kun kuvassa taustan musta vähän heijastaa - livenä tämä oli niin upea intensiivisine mustineen ja muine vahvoine väreineen.

      Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina