tiistai 27. maaliskuuta 2012

Punottua

Tampereen työväenopiston skräppäyskurssi lähestyy loppuaan. Viime viikolla oli toiseksi viimeinen kerta ja silloin aiheena oli punominen. Tässä työssä päätin punoa kuviopapereita taustakartongin päälle.

Itseasiassa tämänkin leiskan olen aloittanut tekemään "väärin päin". Valitsin ensin kuvan, sitten taustan ja punoin nuo kuviopaperit. Kun olin saanut ne kaikki kiinni toisiinsa pysähdyin miettimään mistä aiheesta sivun teen. Siinä meni tovi, mutta päädyin sitten tähän Muutos-aiheeseen. Ja sitten vähän kukkia, otsikko ja teksti. Valmis.

Tosiaan, Laukaan viikonloppu lähestyy. Osallistun Intohimona skräppäykseen nyt neljännen kerran, olen ollut  mukana alusta asti.  Nyt olen vakaasti päättänyt saada tehtyä mukaan joitakin kittejä, joissa olisi valmiiksi katsottu papereita ja koristeita sopivaksi johonkin tiettyyn kuvaan ja aiheeseen.

Koko materiaaliarsenaalia ei yksinkertaisesti voi kuljettaa mukana, eikä edes osaa siitä, niin siksi on pakko yrittää tehdä hieman etukäteistyötä. Ja tarkoitus on myös tutkia mitä kaikkea myyjillä on tarjolla, niin ainahan sieltä voi sitten ostaa...

Ilmoittauduin sitten lopulta yhdelle ulkomaisen vetäjän kurssille, Revlie Schuitin Rev It Up-kurssille sunnuntai-aamuna, joka kestää 4 tuntia. Harmillista kyllä on, että itse Revlie ei pääsekään vetämään kurssia terveysongelmien vuoksi, mutta pitää yrittää silti ottaa kaikki irti. En perunut osallistumistani kurssin vetäjän vaihdoksen myötä.

1 kommentti:

  1. Tää on tosi kiva sivu, kauniin harmoninen <3 Upea kuva ja hieno toi punonta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina