torstai 9. elokuuta 2012

Haaste[e]llista #6: Journaling

Olen skräpännyt. Jei! Haaste[e]llista tapahtuma sai minutkin vihdoin näin loman viimeisellä viikolla skräppäämään. Olen niin tyytyväinen. Nyt olen jo tehnyt kolme leiskaa ja tarkoitus olisi vielä tehdä useita haasteita. Jes! (toivottavasti ehdin....)

Ensimmäisenä tein haasteen numero 6 eli tarinoinnin. Tämä lähinnä siksi, että minulla ei ollut mökillä yhtään valokuvaa mukana =). Eli tarinointi on todellakin pääosassa vaikkei sitä paljoa olekaan. Se vähäinen teksti ei ihan nappiin mennyt, kun tarinointilappu oli jo kiinni leiskassa kun sen kirjoitin, mutta tällä mennään..

 Leiska oli hankala kuvattava, koska suihkutin taustalle glimmer mistiä ja sivu vähän käpristyi...

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että innostuit osallistumaan! Vaikka aihe ei ehkä niin niin kiva olekaan, tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voi rähmä. Sivu on tosi aiheeseen sopiva. Toivottavasti uusia töitä löytyy pian.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Juuh, ei tässä mitään hätää. Eiköhän niitä löydy. Rennosti tässä otetaan, nautitaan kesä nyt ensin alta poies ja samalla toinen miettii mitä haluis alkaa isona tekeen.

  VastaaPoista
 4. Rohkeasti skräpätty pelkällä tekstillä, tykkään tämän yksinkertasuudesta. Reunan kynäilyt on kivat. LEiskan ulkoasusta tulee se fiilis että otat tämän aiheen melko rennosti.

  VastaaPoista
 5. Sama mielikuva tuli kuin Anulla, ovi kun sulkeutuu niin ikkuna avautuu -henkisestä tilanteesta. Tosi tyylikäs sivu! Tähdet lapussa ja leikeltynä on lemppariyksityiskohtani. Ja tosissani sain tehdä hommia että tuli mieleen mitään, mikä journalingissa voisi olla pielessä kun niin mainitsit. :-)

  VastaaPoista
 6. Kaunis sekä aiheeseen sopivan seesteinen sivu jossa kuvattomuus toimii hyvin. Työnhakutsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina