maanantai 24. syyskuuta 2012

Keltainen

Emmon blogissa alkoi viikko sitten Vuoroin vieraissa -esittelyt ja sitä myötä myös pienimuotoinen haaste. Viime lauantaina esittelyvuorossa oli Paperiliittimen Riikka.

Inspiroiduin hänen työstään: käytin maaleja, niin maaleina kuin suihkeinakin, yritin jäljiltellä asettelua sekä otsikoin Thickers-aakkosilla:
Värit on vähän tunkkaiset tähän aikaan illasta kuvattuna. Ja siis värimaailma on yksi, jota en Riikalta todellakaan skräpistänyt, sen verran ollaan omankin mukavuusalueen ulkopuolella. Olisin halunnut käyttää gessoa tai edes valkoista maalia taustassa, mutta kun sellaista ei minulla ole, niin ajattelin kokeilla vihreää(!?)  Kummallinen päähänpisto, joka ei toteutettuna ollutkaan niin hyvä ajatus. Onneksi sen sai melkein kokonaan piiloon...

Muuten kyllä tykkäsin. Ihailen Riikan tapaa saada sivuun ujutettua kaikenlaista, mutta silti saamaan sen näyttämään niin tyylikkäältä eikä liian täydeltä. Tehosteaineiden syytä varmaankin =)

6 kommenttia:

 1. Hienoja valumia! Kakkupaperit ovat suloiset ja nuo etukortilla tehdyt maalijäljet ovat mainiot! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania valumia minustakin:) Hauska otsikointi!

  VastaaPoista
 3. Hienosti inspiroiduttu Riikan tyylistä. Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, valumiin käytin juuri hankkimiani Glimmer Glaze -maaleja. Ei ehkä ihan ykkösvalinta, mutta kun niitä sattui oleen.

  Pohjassa on vihreää Kaiser colour -maalia ja päällä on vielä suihkeena Glimmer mistiä oliivin värisenä.

  VastaaPoista
 5. Mukavan rouheaa ja ihanan värikästä jälkeä!

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikäs inspiroituminen:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina