torstai 9. lokakuuta 2008

"PINKKI, naisten asialla"

Inspiroidu-blogin haaste #23 ohjeisti yhdistämään otsikon ja journaling-tekstin. Sivulle ei siis ollut tarkoitus laittaa mitään muuta tekstiä kuin otsikko.

Oma leiskani syntyi viime tippaan ja täysin hetken mielijohteesta. Kaupassa kassajonossa seistessä katselin vieressä olevaa isoa lavallista Fazerin Geisha-suklaata. Hintalapun vieressä oli teksti että kaikista lokakuun aikana myytyjen geisha-patukoiden hinnasta menee 2 senttiä Roosa nauha -kampanjaan.
Parin viime vuoden aikana on ollut paljon muitakin tuotteita myynnissä joiden hinnasta on osa mennyt ko. rahastoon. Tuotteilla on ollut yhteistä ihanan pinkki väritys. Itsellekin noita tuotteita on muutama kotiin kertynyt, niinpä päätin ne kuvata ja ikuistaa leiskaan.

Leiskan syynä siis ihastus pinkkiin väriin, kassajono ja kotoa löytyneet tavarat, ei mikään sen henkilökohtaisempi syy. Kannatan kyllä Roosa nauha -kampanjaa, koska se tekee erittäin hyvää työtä fiksusti ja hyvin arkipäiväisesti.

Huh, menipäs vakavaksi. Ettei vallan aiheesta eksytä, niin tässäpä leiska ja pari yksityiskohtaa:Kuvien laatu ei taas päätä huimaa. Kun aina inspiroituu näin ilta-aikaan, niin ei valo meinaa riittää hyvien kuvien saamiseen. Syyhän ei siis ole kameran toisella puolella =)

En kyllä ole ihan täysin tyytyväinen sivuun. Jotenkin siihen jäi liikaa tyhjää tilaa ja sommittelukin näyttää liian steriililtä. Tyhjä tila sivulla on minulle aina ollut hyvin vaikea kohdee. Mutta siksihän tämäkin haaste-blogi on olemassa, haasteet ovat niin erilaisia että jokainen pääsee haastamaan itsensä jossain.

EDIT: ei tainnut ihan mennä haasteen-ohjeen mukaisesti kun otsikko ei varmaan äidinkielen oppien mukaan ole lause, mutta eikös näitä vähän voinut soveltaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina