torstai 2. lokakuuta 2008

Yksinkertainen on kaunista

Viime viikolla alkanut inspiroituminen jatkuu tällä viikolla hyvin yksinkertaisella työllä.
Haasteen nro 22 ohjeena oli tehdä työ yksiväriselle taustalle vähäisin koristein mutta luoden mahdollisimman voimakkaan vaikutelman.

Tässä työssä olen käyttänyt hyvin niukasti koristuksia koska siinä haluan huomion kiinnittyvän oleelliseen, eli kuvaan =) Sivulle en laittanut muuta tekstiä kuin otsikon, koska kansioon sen aukeamapariksi, tulee samaan aiheeseen liittyvä leiska ja laitan siihen sivuun journaling tekstin kyseisestä tapahtumasta.

Sivu on kokoa 8x8". Yleensä olen tehnyt 12x12", ja koen että tähän pienempään sivuun ei saa riittävästi valokuvia. Tykkään skräpätä samalle sivulle useita kuvia ja muuta sälää ja tuntuu ettei pienemmälle paperille mahdu juuri mitään. No tämä nyt näyttää olevan poikkeus, koska olen tyytyväinen leiskaan. Musta tausta sopii kuin nakutettu punaisen puhuvaan kuvaan ja valkoiset tehosteet tuovat sivuun kuitenkin sen kaipaamaa väriä.Itselle oli siis haastetta käyttää yksiväristä taustaa. Samalla haastoin itseni jättämään sivulle tyhjää tilaa. Ja kun sivua on katsellut riittävän kauan, ei tyhjä tila tunnu enää edes niin ahdistavalta.

3 kommenttia:

  1. toi on ihana! toi kuva pomppaa niin hyvin esiin kun on niin värikäs. ja toi grommet kruunaa koko sivun!

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä kiva. Musta korostaa hienosti kuvan värejä :) Mulla on muuten sama ongelma noiden kokojen suhteen, en vain tajua miten 8x8 tai jopa 6x6 kokoisille sivuille saa jotain mahtumaan :D

    VastaaPoista
  3. voi kiitos kommentista! se piristi vielä enemmän mun päivää! :) näytäppäs nyt lisää niitä sun kivoja töitä!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina