lauantai 11. huhtikuuta 2009

Askartelutilapäivitystä

Pitkästä aikaa! On ollut niin kova kiirus, ettei muka ole ehtinyt saati skräppään tai tekeen tänne päivityksiä.
Mutta nyt, tässä yksi syy miksi on ollut taukoa skräppäilyssä: mä olen saanut uuden säilytysjärjestelmän mun askartelupöytään!Sen järjestelemisessä menikin yllättävän pitkä aika. On vaikea hahmottaa miten haluaa tavaroiden olevan kun ei aikaisemmin ole ollut mitään samanlaista systeemiä. Mutta näin tavarat nyt on ja jos tuntuu huonolta niin ainahan voi alkaa järjestelemään uudelleen =)Samaan aikaan kun rakennettiin tuota hyllykköä, ostettiin meille uusi tietokone, iso Omppu. Sen verran, keskustelujen jälkeen sovittiin, että kone laitettiin mun pöydälle. Taka-ajatuksenahan minulla oli, että sillä on nyt hieno muokata skräpättäviä kuvia, ladata kuvia bloggeriin sekä tietenkin surffailla muiden blogeissa. Ja kyllä se sitten näyttääkin kuvat hienosti koko 24tuuman komeudessaan! Ja kun nuo tykötarpeet saa hienosti tuohon alle "piiloon", niin mulla on hyvin tilaa siinä edessä.Tavaroiden säilytyksessä perusajatus oli helposti saatavile ja esille, ettei sitten tarvitse jokaista laatikkoa käydä lävitse kun jotakin etsii. Tässä käytin paljon pieniä 1, 2 ja 3 litran Smart Storen läpinäkyviä laatikoita. Juuri sopivia tuohon hyllyväliin ja yllättävän tilavia.Varsinkin nauhat on kivasti noissa laatikoissa esillä:Vaaleanpunainen ja ruskea on mun rakastama väriyhdistelmä. Kun löysin tuollaisia puunvärisiä lokerikkoja, tiesin heti että haluan niitä ja juuri tuolla väriyhdistelmällä.

Ennen:Ja jälkeen:Laatikot on juuri sopivan kokoisia esimerkiksi kukkien säilytykseen.Heinikasta tilasin söpöjä pieniä muovisia purkkeja joissa oli jo valmiiksikin vähän nappeja. Niistä tulikin sitten oivat samanväristen nappien säilytysrasiat.Kaikkinensa olen vielä ainakin tyytyväinen järjestykseen. Ja erityisen tyytyväinen olen tuohon hyllykköön. Tuo pöytähän on minun käytössäni ollut ennenkin, nyt siis tehtiin vain nuo hyllyt.
Edelleen jonkin verran tavaraa on suuremmissa laatikoissa pöydän alla, mutta kaikki "päivittäin" tarvittavat on hyvin esillä.

Mitään omaa askarteluhuonetta kun ei itsellä ole nykyisessä kodissa mahdollista saada, niin tuo pöytä olohuoneen nurkassa on aivan mahtava. Mä kun olen addiktoitunut televisioon, niin samalla kun askartelee voi tv olla auki ja samalla voi kuunnella myös musiikkia. Ihannetilanne siis =)

Laitan jatkossa päivitystä jos järjestykseen tulee käytännön kannalta parempia muutoksia.


Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!!

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! On aina yhtä mielenkiintoista lukea toisten askartelunurkkauksista ja säilytysratkaisuista.

  Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kurkata toisten askartelupaikkoihin. Itse tein tuossa viikko sitten siivousoperaation omaan nurkkaani ja siittä kuvia löytyy täältä http://manssu.vuodatus.net/blog/1906759

  Täytyykin kulkea silmät auki tästälähin työpaikalla, jos vaikka näkyisi tutut kasvot siellä jossain :-)

  Olis kyllä tosiaan mukava mennä yhtämatkaa Kirkkonummelle. Mä vielä arvon, että lähdenkö omalla autolla ajeleen sinne, mutta koska tällä tietoa olisin menossa sillä yksin, niin sinne mahtuu kyllä kyytiläinenkin. :-) En vain omista mitään navigaattoria, joten kartan mukaan täytyisi suunnistaa ja se hieman arveluttaa (vaikkakin aina olen löytänyt kaikkialle perille)... toinen vaihtoehto on sitten se juna. Viestitellään vielä tuosta maaritk2000@yahoo.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina