lauantai 18. huhtikuuta 2009

Ostoksia

Edelleen skräppäysjumi vaivaa =( Mutta ostosten tekoa se ei silti ole estänyt. Aivan ihania tuotteita on posti tuonut tullessaan.

Heinikasta ostin Crop-A-Dilen jossa tuli mukana yli 600 sirkkaa. Ihana ostos! Ja kun se vielä on pinkin värinen... Tosi kivasti noi sirkat, tai tutummin eyeletit, on kahta eri kokoa ja molempia on samat värit. Hyvin käyttökelpoista siis.Halvan punnan perässä ja Hempan innoittama löysin tieni muutama viikko sitten Mod Scraps -kauppaan Britteihin. Siellä olisi ollut kaikenlaista kivaa, mutta nuukuus iski kesken kaiken ja lopulta sain tilattua sieltä muutaman aakkostarra-arkin ja nappeja.Kyllä sitä saisi rahaa kulumaan ihan tuhottomasti jos vain kaikki tilaisi mikä hyvältä näyttää ja tuntuu. Mutta nyt on taas uusia tuotteita ja uusi lelu ostettu ja niitä pitää ensin käyttää ennenkuin uusia tilataan! Tai ainakin tämä on vakaa aikomus.

Kesälle on suunnitteilla jonkinlainen kesälomareissu auton kanssa ja se suuntaa ehdottomasti myös Kälviälle Heinikkaan. Pääsee ihan livenä hypisteleen kaikkia tuotteita, *odottaa vesi kielellä* =)
Että jos siihen asti pystyisi pidättäytymään ostoksista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina