torstai 9. heinäkuuta 2009

Tutustuminen Tampereen tulliin

Elliksen inspiroimana tilasin pari viikkoa sitten Two peas in a bucketista Slice-kräärää kun siellä oli kaikki tuotteet 25% alennuksella. Postikulut oli yllättävän suuret, mutta silti laskin, että tuotteet tulevat halvemmaksi kuin Suomesta ostettuna. Tilasin Slicen Spring-muistikortin, 12x12" leikkausalustan sekä uuden liimapaketin.

Tilatessa en tajunnut ollenkaan loppusumman postikulujen kanssa nousevan niin suureksi, että paketti joutuu Suomessa heti tulliin. Noh, tänään sitten tuli postista lappu ja kutsu tulliin pakettia noutamaan. Jännityksellä menin paikalle, en ole aikaisemmin tullissa postipaketin vuoksi käynytkään.

Paketin loppusumma postikulujen kanssa oli noin 88 dollaria eli kurssista riippuen noin 64 euroa.
Vero jonka paketista jouduin maksamaan oli sitten reilut 14 euroa, eli kaikkinensa loppusumma noin 78 euroa. Yllätys oli, että arvonlisävero otettiin myös postimaksuista?!

No kokemus se oli tämäkin. Ja loppujen lopuksi jäin omien laskujeni mukaan 6 euroa voitolle kun jos olisin ostanut samat tuotteet Suomesta =) Onni on, että tulli ei ole kaukana, ei tullut kovinkaan paljoa bensakuluja, sitten olisin jäänyt kyllä tappiolle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina