perjantai 10. heinäkuuta 2009

Vihdoinkin inspiroituminen ilman haastetta!

Kesälomaa viikko takana ja yksi aikaansaatu leiska! Ei ihan suunnitelmien mukaan, mutta olen kuitenkin tyytyväinen. Lomallahan ei saa olla mitään tarkkoja suunnitelmia vaan mennä virran mukana, go with the flow!Sivusta piti tulla aukeamapari vanhalle Inspiroidu-haaste sivulle joka käsitteli käsilaukun sisältöä. Aihe on kyllä sama, mutta en saanut millään sopimaan samaa väritystä näihin valokuviin ko. laukusta. Muutenkin värimaailma teetti kovasti töitä ja pitkään jouduin pohtimaan mitä värejä haluan käyttää. Apuna käytin aikaisemmin ostamaan kirjaa, Color Made Easy tai tarkemmin sen mukana tulleita värikarttoja.Sivussa käytin elämäni toisen kerran maaleja. Nyt jopa uskalsin laimentaa niitä vedellä ja varovasti pensselillä tiputtaa sivulle. Ihan sellaisia maaliroiskeita ei vielä tullut kuin kuvittelin, mutta harjoittelulla vielä onnistun. Eivätkä nuo nyt niin pahan näköisiä ole, ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Mullahan on käytössä ihan Tiimarin akryylimaalit, aika paksua tavaraa, mutta kun ei paremmasta tiedä niin hyvin niillä olen nämä kokeilukerrat pärjännyt. Pikkuhelistin listasi kivasti erilaisia maaleja ja niiden käytettävyyttä täällä.

Kyllä se vanha sanonta, harjoitus tekee mestarin, vain pitää paikkansa. Kun vain saisi itsestänsä irti ja harjoittelisi. No onhan tässä kesä aikaa. Ja syksy. Ja talvi. Elämä on. Harjoittelemista.

2 kommenttia:

  1. Harjoittelua, sitähän se :) Ihanat nuo ylänurkan isot nappikukat, ja isot pyörylät journalinglapun kulmissa - mitä ne oikein on? Näyttävät jättiläis-eyeleteilta :D ja siis tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Pia kommentista! Yllättävästi piristää kun kävijät viitsivät jättää jonkin kommentin "nimim. pitäisi itsekin tässä ryhdistäytyä".

    Isot pyörylät on grommetteja, ei eyeletteja. Samanlainen on tuossa laukkukuvassa, josta roikkuu yksityiskohta, enkeliriipus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina