perjantai 26. helmikuuta 2010

Skräppäystapaamisen satoa

20.2 Lauantaina tapasimme pienen skräppäysporukan kesken Tampereella ja vietimme hauskan päivän yhdessä.
Tällä kertaa sain jopa jotain valmiiksi, tai siis melkein valmiiksi; tästä leiskasta jäi uupumaan teksti, jonka sain tehtyä kotona valmiiksi.


Aihe on ollut sellainen, että kuvat ovat odottaneet leiskaan pääsyä jo aika pitkään ja suunnitelmissa sivu on ollut, mutta toteutukseen en ole aikaisemmin saanut lähdettyä.
Joku ihmeen pinkkikausi on edelleen menossa ja jokaiseen sivuun on saatava vaaleanpunaista mukaan. Tähän sivuun onneksi se jopa sopii.

Yksi ihana puoli ryhmässä skräppäämisessä on, että voi kysyä toisilta mielipiteitä mm. väreissä ja sommittelussa. Tässäkin pohdin pitkään kummin päin vihreän ja vaaleanpunaisen paperin laita, kummasta tulee pohja ja kummasta tehoste, mutta kysymällä siitäkin ongelmasta pääsi sujuvasti eteenpäin. Se on luksusta jota kotona ei ole saatavilla.

Mutta piakkoin pitänee alkaa valmistautumaan Ikaalista varten. Olen päättänyt koota muutaman skräppikitin tai setin valmiiksi jossa on kuviin sopivat paperit ja koristeet ja jos oikein innostun niin jopa pohjamallin suunntelma. Tällä pystyn rajaamaan mukaanotettavan tavaran määrää ja varmistamaan sen, että suunnitelma on lähteä sinne skräppäämään, tapaamaan muita ja hakemaan inspiraatiota eikä pelkästään shoppaamaan... Ostoksia pelkään eniten, koska mulla ei tunnetusti ole mitään itsehillintää...

Vaikka pitää kyllä myöntää että pikkuhiljaa alkaa muodostumaan itselle kuva omasta tavasta skräpätä. Nyt löytää kotoa kaikenlaisia tarvikkeita ja materiaaleja, joita en oikeasti tule skräppäyksessä välttämättä tarvitsemaan ja joista voisi ihan hyvin luopua. Pitää jossain vaiheessa ajatuksen kanssa ehtiä käymään varasto läpi ja hävittää kaikki turhat tavarat. Että siinä mielessä Ikaalisissakin ostaminen voi olla harkitumpaa kuin aiemmin. =)

Niin ja valokuvia pitää tilata...

4 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tuosta sivusta.Vihreä paperi kuvien taustana sopii hyvin(=ruoho)ja maalirinkulat on kivat.

  VastaaPoista
 2. Oothan huomannut, että Ikaalisissa pidetään myös "rompetoria" eli sinne voi tuoda niitä tarvikkeita joita ei tarvitse, ja tilalle voi saada jonkun toisen turhakkeita. Kiva idea vai mitä! Siis jos vaan ehtis tehdä sitä karsintaa jo ennen tapahtumaa... multa ei taida kyllä onnistua :b

  VastaaPoista
 3. Joo, se rompetori on yksi niistä syistä kun lopulta päädyin jäämään yöksi. Ennen kun ohjelma julkaistiin niin suunnitelma oli ajaa kotiin nukkuun.
  Ja itse asiassa jotain olen kyllä jo rompetorille kasannutkin ja hartaana toiveena on ehtiä läpikäymään vielä lisää tarvikkeita, mutta tiedä sitten toeteutuuko tämä toive =)

  VastaaPoista
 4. Tästä tuli kivan näköinen leiska. Mietinkin tapaamisissa, että mikähän tämän sivun tarina on ja johan se selvisi, kun luki tekstin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina