maanantai 2. elokuuta 2010

Lisää ulkona inspiroitumista


Skräppäämisessa on tosiaan olut pitkä tauko. Nyt lomalla ja mökillä ollessa on ollut siinä mielessä helppoa, että mukana on vain rajallinen määrä tavaraa ja materiaalia. Kotona ongelmana on varmasti viimeisinä viikkoina ja kuukausina ollut oman askartelutilan sotkuisuus. Mulla on tavaraa laatikoissa ja pussukoissa eikä mikään ole ollut omilla paikoillaan enää pitkään aikaan. Ei se innosta aloittamaankaan mitään leiskaa kun tietää että ensin pitäisi oikeasti siivoilla ja tosissaan tutkia mitä kaikkea kätköistä edes löytyy.

Viimeisellä lomaviikolla olen jo vähän pakotettu olemaan kotona, niin silloin olisi tarkoitus käydä skräppäystavarat läpi ja oikeasti inventoida sellaiset kokonaan pois huushollista joita ei aio käyttää. Mutta sitä ennen siis nautitaan täällä mökillä olosta vielä tämä viikko.

Ja kun ilma oli eilen taas hyvin suotuisa ulkona oleskeluun, niin asettauduin ulos tavaroineni. Meillä on mökin piha vähän hullussa ilmansuunnassa ja puitakin on lähellä paljon, koska alkuillasta/loppuiltapäivästä aurinko vain yksinkertaisesti siirtyy pois meidän pihasta. Kovalla helteellä sen ei niin ole väliäkään, ihanaa helpotusta vain, mutta nyt ei-niin-kovilla-helteillä auringosta haluaisi nauttia vielä mahdollisimman paljon.

Viereisellä pellolla aurinko paistoi vielä upeasti kullanvärisenä hohtavaan viljaan. Inspiroiva maisema =)

Kun taas kotipihaan aurinko ei enää paistanut:

Lukuunottamatta pientä valon pilkahdusta saunan seinässä:

Tällä kertaa Inspiroidu-blogissa haastettiin käyttämään tekstiä taustalla jossain muodossa. Sannikan innostama halusin tallentaa pienen palan tätä hetkeä. Olisin halunnut leiskaan valokuvan mökistä, mutta tietenkään sellaista ei nyt ollut mukana. Polte kuitenkin juuri tähän leiskaan oli, niin siksi oli pakko se tehdä ilman valokuvaa.


Dymo juniorilla vain kirjoittelin sanoja jotka kuuluivat eiliseen, siihen hetkeen kun leiskaa tein. Pidemmän tarinoinnin ihanasta sunnuntaipäivästä laitoin sivuun piiloon, koska en halunnut peittää "kirjan sivuja" omalla tekstillä.
Jälki on vähän tuollaista rouheaa, ei niin viimeisen päälle silotettua ja tykkään siitä juuri sellaisenaan.

Sivuja kirjasta repiessäni en niitä sen suuremmin valikoinut, vaikkakin olisi ollut hieno korostaa aiheeseen liittyviä sanoja tekstin joukosta. Yksi pätkä kuitenkin sai osakseen erityistä huomiota koska se sopii aiheeseen niin hyvin:

Periaatteessa sivuun on vielä mahdollista liittää valokuva. Halusin alareunaan vähän maalia. Mutta kun mun maalivarasto on edelleen aika onneton, niin enhän löytänyt mitään sopivaa väriä. Sekoittelin sitten vihreää, helmiäisvalkoista, aniliininpunaista ja vaaleanpunaista sekä vähän lisää vihreää ja leimasin sillä tuon alareunan kuplamuovikuvion. Siihen päälle on siis mahdollisuus kuva kotona laittaa jos haluaa. Toisaalta myös jompikumpi maisemakuva auringon kultaamasta viljapellosta voisi sopia sivuun.


Iltakahdeksalta oli sitten pakko pakata tavarat sisälle, tuli ns "tunnit täyteen" kuten mulle huomautettiin =) Inspiraatiota olisi vielä voinut ollakin jäljellä, mutta jos muusta ei huomaa alkavaa syksyä niin kosteudesta; iltakahdeksan aikaan on jo ruohonjuuritasolla sen verran kosteutta että muovitetun viltinkin päällä olevat paperit alkavat kostua.

5 kommenttia:

 1. Just ihana kesäpäivä! Tyylikkäästi toteutettu piilotarinointi ja hyvä että se onkin piilossa, koska itse sivu on niin hieno! Erittäin hyvin toimii ilman kuvaa.

  Joskin nuo maisemakuvatkin on aika ihania. :-)

  VastaaPoista
 2. Revityt kirjan sivut, kirjainmaskit, värit... ihanuus <3

  VastaaPoista
 3. Oioi T y k k ä ä n!! Kuplamuovileimailut ja revityt sivut on just mukavan rouheet. Ja ihania kesäpäiväkuvia myös. Noita kelpaa talvella sitten taas kynttilänvalossa katsella ja muistella kesää.

  VastaaPoista
 4. Kommentit kyllä piristää aina päivää, kiitos siis niistä.

  Pia K, olen käyttänyt sivussa ihan perinteisiä aakkosleimasimia. Kesäisellä Tukholman reissulla kun intouduin ostaan niitä kolme settiä =)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköinen sivu! Kiva ajatus tehdä tällainen 'tässä ja nyt' -sivu juuri senhetkisistä fiiliksistä. Kirjan sivuista ja etenkin sivuilta bongatusta lainauksesta tykkään kovasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina