tiistai 17. elokuuta 2010

Viimeinen lomaleiska

Loma loppui ja paluu arkeen on koittanut. Mutta hyvillä mielin mennään, ihan kiva oli palata töihin.

Viimeinen lomaleiska tuli kyllä valmiiksi jo lomalla, mutta että tuo valokuvaaminen voi olla niin hankalaa! En sitten tiedä olisiko suuri 12" skanneri oikeasti helpompi, siinä kun tulee  taas omat ongelmansa kuten tilanpuute. Valokuvausta pitää siis vielä harrastaa.

Viimeinen lomaleiska on kuvitettu jo viime vuoden huvimajan rakennuskuvilla ja niihin piti tulla aivan erilainen tarinointi, mutta päädyin sitten tähän. Tämä on vähän sellainen meidän arkipäiväinenkin asia joka ansaitsi tulla ikuistetuksi. Eli siis Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty:
Alkuperäisen suunnitelman mukaan tarinoinnin piti tulla tuohon valokuvien ja alemman otsakkeen väliin. Lopulta tuntui ettei se siihen oikein sovi kun sitä tarinointia alkoi sitten kehittyä. Itse leiskan päätähti kommentoi otsikon nähdessään että siihen olisi sopinut jatkoksi: "ja puoliksi tehty on tähänkin asti riittänyt". Hetken päästä hän jatkoi että tähän olisi sopinut motoksi myös: "Kun ite tekee saa semmosen kun tulee".

Myöhemmin tarinointi jatkui myös jotenkin että meidän koko huvimaja-projektista olisi saanut hyvän "Nörtti rakentaa" -tosi teevee sarjan =)


Mutta siis tarinointi päätyi kiertämään leiskaa. Ensin suunnittelin piirtäväni pelkän mustan viivan reunustamaan taustaa, mutta tarinointi oli huomattavasti parempi idea. Ei se oikein muutenkaan olisi sivuun mahtunut. Isompi kuva on varmuuden vuoksi irti taustasta yläosastaan, mutta se saa nyt odottaa parempaa käyttöä kuin piilotettu tarinointi.

Tarinointi kokonaisuudessaan:
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty 
"Sanoo Juha ja jatkaa, että puoliksi tehty on tähänkin asti riittänyt. Toinen motto voisi olla, että kun ite tekee saa semmosen kun tulee. Kuitenkin kaikki mitä meillä aiotaan tehdä on ensin hyvin tarkkaan mietitty, suunniteltu ja laskettu. Myös kirjoja luetaan ja nettiä selataan paljon ennen varsinaista toteutusta."
Sellainen leiska. Kotirintamalla edelleen skräppäystavarat odottaa siivousinnostusta =( Mutta eiköhän se tästä kun arki alkaa painamaan kunnolla päälle, niin innostus arkiasioihin kuten siivoamiseen taas palaa.

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin kovasti tarinoinnista ja värimaailma on ihanan rauhoittava :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se hyvä suunnitella asiat hyvin ettei tule mitä sattuu hutaistua :) Kiva asettelu ja ompeleet!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina