perjantai 1. lokakuuta 2010

Uusi yritys: Skräppäysristeily

Nyt taitaa onnistua kuvien lisääminen Bloggeriin. Ehkä vika oli siis jossain muualla kuin koneen tässä päässä =)

Mutta siis ihanalla skräppäysristeilyllä oltiin 13 muun kanssa viime viikonloppuna. Jo perinteeksi muodostunut "kokousporukka" muistettiin myös laivalla "Olittekos te täällä viime vuonnakin?" =D Meidät varmasti muistettiin ja muistetaan hyvällä niissä kokoustiloissa.


Kovin tuottelias ei reissu minulle ollut, suurin anti taisi taas olla sosiaalisella puolella. On aina mukavaa tavata toisia skräppääjiä livenä, koska muutenhan tämä on itsenäinen harrastus, vaikkakin blogimaailma kuuluukin mun mielestä oleellisesti skräppäykseen.
Valmiiksi asti sain samat materiaalit -haasteleiskan, josta enemmän infoa löytyy Lehtipollon sivuilta. Sivun tein samasta aiheesta kun risteilyllä aloittamani minialbumi, kesäisestä retkestä Bengtskärin majakalle. Haasteen materiaalit olivat väritykseltään itselle oikein sopivat, kiitos vaan niiden hankkijoille Lehtipollolle, Xingille ja Elinalle materiaalien valinnasta.
Kuva on vähän huono. Kuvasin sen nopeasti iltamyöhään sisällä päivänvalolampun loisteessa. Ja siihen on kuvauksen jälkeen tullut pieni tarainointi, eli paikka ja aika, tuohon valokuvan alle. Mutta tässä kuvassa värit ovat lähimpänä luonnollisia sävyjä.
Pitäisi nyt oikeasti syksyn aikana oppia kunnolla käyttämään kameraa, ettei aina tarvitsisi katsella vääristyneitä värejä kuvissa. Lisäksi on suunnitelmissa opetella peruskuvankäsittelyä, silläkin pystyisi jotain korjaamaan.

Lisäksi aloitin risteilyn aikana minilbumia samasta aiheesta. Se on edelleen vähän vaiheessaan, tämä viikko on ollut niin kiireinen ettei ole sitä ehtinyt jatkamaan. Sen aika tulee siis myöhemmin. Lisäksi myöhemmin kuvia ja muuta Tukholmasta sekä ostoskierroksesta =)

3 kommenttia:

 1. Majakkasivu on kaunis! Ja tämän risteilyn jälkeen skräppääjät saatetaan muistaa laivan muissakin tiloissa ;D

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitokset viimeisestä!
  Ihastuin majakkasivuun jo viikko sitten ja tykästys jatkuu. Kuviopaperi on muodostaa rantaviivan, johon majakka sopii upeasti - hieno idea!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavasta risteilyseurasta ja tekemästäsi sivusta tykkää edelleenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina