sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Se on vihdoin täällä!

Elokuun lopussa tekemäni tilaus saapui vihdoin perjantaina meille asti =) Hetken aikaa jo oli pelko takaraivossa saapuuko lähetys koskaan, vaikka lähestyajaksi annettiinkin 21-129 vuorokautta. Taisi olla Atlantilla vastatuulta kun näinkin kauan kesti.

Mutta iloinen yllätys oli, että paketin sai noutaa postista, ei tullista. Olin ihan varma että lähetys joutuu tulliin, joten yllätys oli erittäin mieluinen.

Ja tässä se nyt on:

Ja tässä ihanan aurinkoinen ilma perjantailta, kun Project life saapui:

No niin, nyt ei sitten tarvitse kun alkaa kuvaamaan. Ja oikeastaan kirjoittamaan. Kuvaaminen on se helppo osuus, mutta tarinan kertominen siitä päivästä josta kuvakin on, niin se on vaikeampaa. Mutta innostaa kyllä ryhtyä toimeen =) Ja meillä perheen toinenkin osapuoli kiinnostui asiasta sen verran, että lupasin hänellekin ainakin oman viikon ja jos tykkää niin enemmänkin ikuistettavaa.

Yksi syy miksi tämän "projektin" hankin, oli ja on edelleenkin, stressin poistaminen skräppäyksestä. Mä olen kasannut itselleni henkisiä pinoja asioista, tapahtumista, matkoista, ihmisistä ja ihan arkipäivän asioista, jotka pitää tallentaa jossain muodossa sivuihin ja kansioihin. Se on varmasti osasyy ja suurin syy sihen miksi skräppäys on ollut niin nihkeää. Tuntuu mahdottomalta vastata siihen haasteeseen jonka on päässänsä luonut.

Project Lifen lisäksi olen päättänyt tilata matkoista ja joistain tapahtumista joista on paljon valokuvia, valokuvakirjat. Silloin saan nekin pois mielestä ja siitä henkisestä To do -listan pinosta ja voin oikeasti tehdä sitä mikä miellyttää. Tämä on nyt mun ratkaisu joka toivottavasti toimii =)

Ja auttahan tässäkin projektissa kunnon välineet, meillä kun on myös uusi kamera:
Että kyllä mun nyt kelpaa =)

6 kommenttia:

 1. Vau, kyllä tosiaan sun kelpaa!

  Aika venyvän lähetysajan muuten ovat paketille antaneet :D

  VastaaPoista
 2. No niin, isolta näyttää paketti! Aiotko aloittaa heti, vuoden alusta vai koska? Uskon että sormia syyhyää käydä paketin kimppuun!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Olen itse miettinyt paketin tilaamista, ja jos vuodenvaihteeksi haluaa saada, niin nyt kai pitää tilata :)
  Mistä muuten omasi hankit?
  Saammehan nähdä myös täällä otoksia työn etenemisestä?

  VastaaPoista
 4. Ajattelin aloittaa heti saapumispäivä perjantaista kuvien tallentamisen. Koska kansiossa on kuitenkin se ensimmäinen sivu, johon mahtuu vain kolme kuvaa, niin siihen sopii hyvin pe-su ja nyt maanantaista alkoi sitten ensimmäinen täysi aukeama.

  Innostusta riittää, mutta vähän jänskättää että mitä tästä tulee. Ja että tuleeko riittävästi huomioitua perheen toista osapuolta ettei tule yksipuolisesti mun arkea kuvattua. Ja mitäs sitten tällaiset päivät kuin tänään, että mitään ei saa aikaiseksi, aamulla töihin, illalla kotiin, pari sanaa täällä netissä ja nukkuun?

  Mutta mielenkiintoisia päiviä varmasti tulee.
  Ja Elina, lupaan näyttää aikaansaannoksia myös täällä blogissa =)

  Tilasin paketin Kanadasta, siitä ainoasta paikasta, joka myy USA:n ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä projektille! Siitä tulee taatusti hieno ja vaivansa arvoinen. Tulin muuten juuri hankkineeksi samanaisen söpön kameran ;)

  VastaaPoista
 6. :-)
  Hianoo! :-)

  -blogiton Anu-

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina