perjantai 7. tammikuuta 2011

Kätköistä löydettyä

Huomista varten pakkaillessani löytyi tämä viime vuoden leiska joka on varmaan jäänyt postaamatta. Laitetaas se nyt, uusien leiskojen puutteessa, esille tänne.


Kyseessä oli haasteleiska Sannikan vetämällä työväenopiston skräppäyskurssilla, jolle syksyllä osallistuin. Sannika oli hommannut meille pienen setin, josta sitten leiska piti tehdä. Mitään omaa materiaalia ei saanut käyttää, ja tuotteiden lisäksi käytössä oli jonkin verran kaikille yhteisiä materiaaleja kuten leimasimia, leimavärejä ja suihkemaaleja.

Alkuperäisinä materiaaleina oli:
Scenic Routen kaksipuoleinen kuviokartonki (kuvassa lintupuoli näkyvissä)
Vaalean lila, yksivärinen kartonki
Washi-teippiä (ainakin oliivin vihreää ja vaaleaa lilaa oli)
Bing blingejä
Puulintuja
Muovisia kuvioita
Tag

Eli kaikenlaisia materiaaleja oli käytössä. Ja taas kerran, niinkuin aina näissä haasteissa, valmistui monenlaisia sivuja. Värimaailma oli aika hauska, onneksi sai laitettua tuota oliivinvihreää vähän tasaamaan lilaa. Lopputuloksesta ei  tullut niin hurja kuin ensin pelkäsin.

Mutta nyt tarttee jatkaa pakkaamista. Kun ei oikein meinaa sujua. Kaikki muu kiinnostaa enemmän, onpa ylläri. Syy on vain siinä että mulla on ihan liikaa tavaraa, aivan liikaa. Pitäisi alkaa niitä tuhlaamaan ihan urakalla. Jonkin verran olen saanut kasattua muille jaettavaksi. Toivottavasti kelpaa jollekin, takaisin en niitä haluaisi tuoda...

Ihan kaikkea ei vielä raaski vaihtopöydälle tuoda, ehkä sitten helmikuun Intohimona-tapahtumaan on mieli sen verran muuttunut, että sinne tulee enemmänkin.

2 kommenttia:

 1. Kaunis leiska annetuilla värkeillä!

  Tuo vihreä tosiaan tasapainottaa hienosti tuota hempeyttä :)

  Loppukuustahan vois kans olla vaihtopöytä?

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään noista koristuksista ja lintupaperista!

  Vieläkö mahtuis nyt lauantaina mukaan? Pääsisin kerrankin mukaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina