lauantai 29. tammikuuta 2011

Skräppäyskurssilla tehtyä

Viime viikolla alkoi taas jo perinteeksi muodostunut työväenopiston skräppäyskurssi, jota vetää Sannika. Ryhmä on tänä vuonna pieni, vain 8 henkeä, mutta onneksi kurssi silti alkoi.

Aiheet ovat tänä keväänä osin erilaisia koska ryhmässä on vain yksi, joka ei ole aiemmin harrastanut skräppäystä. Sannika kysyi halukkuutta tuoda 2-3 omaa työtä näytille ja ne pikaisesti analysoidaan kurssin aluksi ja muut tekevät sitten sen analyysin mukaan. Mallitöiksi saa ottaa joko itseä miellyttävät työt, tai sitten voi jo kotona tutkailla omia töitä, että mikä asia esiintyy niissä usein ja ottaa sitä ajatellen mallityöt mukaan kurssille.

Kuulostaa hauskalta ja kiva päästä toteuttaan jollekin toiselle skräppääjälle ominaisia asioita leiskassa. Vähän niinkuin haasteena kopioida jokin elementti joltain toiselta.

Viime viikolla, kun kurssi alkoi, ajatuksena oli saada sivuun jotain roikkuvaa tai roikkuvan tapaista. Päivämäärä-tag oli tähän tilanteeseen se helpoin, ja sen siis toteutinkin.
Leiska oli mielessä jo kotona ja siihen oli mukaan valittu sopivia materiaaleja. Hyvä aihe, tarpeeksi vähän papereita ja muuta sälää ja a'vot, valmista.

Valokuvaus taas näin pimeällä iltamyöhällä ei ole kovin tehokasta ja kun edelleen kuvankäsittelytaidot on mitä on, niin laadullisestu otokset on aika heikkoja, mutta tällä mennään.

Valittettavasti poikien kasvot on blurratut.  Sivua oli kaikkineen helppo työstää ja valmista tuli hyvin kivuttamasti, mukavaa skräppäystä siis.

Kurssi jatkui tällä viikolla, siitä lisää huomenna. Jos saisi tekeleitä kuvattua päivännäöllä...

3 kommenttia:

  1. Pilvet on tosi ihanat, samoin tuo roikkuva päivämäärä:) Muutenkin ihanan leikkisä sivu.

    VastaaPoista
  2. Noi majavat on kyllä ihan söpöimpiä :) PIrteä sivu!

    VastaaPoista
  3. Ihana sivu! Pojat käyvät hyvin pilvien ja majavien keskelle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina