maanantai 28. helmikuuta 2011

On intohimoisesti skräpätty taas tälle vuodelle

Intohimona skräppäys on onnellisesti takanapäin. Huippuhauska viikonloppu! Aivan mahtavaa tavata tuttuja ja saada uusia tuttavuuksia. On tämä kyllä niin mahtava harrastus =)

Viikonloppu alkoi automatkalla Tampereelta Marikan, Lauran ja Mariannen kanssa. Lisäksi viikonlopun aikana näkyi ainakin:
Sannika, Elina, Creomi, Xing, Puuhis (Puuhapetenvaimo)Pia K, Elli, Lehtipollo, Sini, Elinarsku, Ninarsku, Veeruliiru, Suvi, Ommu, Hemppa, Lintsi, Maikko, KialaTaru76, Marie ja Juuli

Aivan mahtavia tyyppejä kaikki nämä ja lisäksi toki kaikki muut joihin ei nyt vain tänä viikonloppuna tullut törmättyä eikä tutustuttua.

Aikaansaannoksia yritän kuvata tällä viikolla joku aurinkoinen päivä näytille. Tavaraa oli taas liikaa mukana ja lisää tuli ostettua, kylläkin hyvin maltilla! Aikaiseksi sain 5 kpl 8x8" leiskoja. Olen siis tyytyväinen =) Enemmän kuin aikaisemmissa tapaamisissa.

Suurin ja ihanin anti taas oli tuttujen tapaaminen livenä, keskustelut, inspiraation hakeminen ja tottakai myyjätkin. Vaikka ostoksia teinkin järkevästi ja maltillisesti (kyllä, uskokaa nyt, olin maltillinen. Ei enää sellaista ostohysteriaa kuin aikaisemmilla kerroilla ja esimerkiksi Ruotsin risteilyillä....), niin jokatapauksessa tavaroita on I-H-A-N-A hipelöidä livenä. Ihanuutta.

Kuvia otin muutamia, niitä julkaisen heti kun jaksan ne kamerasta purkaa. Mutta kiitos Miralle järjestämisestä ja osallistujille, te tai siis me tehtiin tästäkin intohimoisesta tapahtumasta ainutlaatuinen!

4 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä taas! Sinähän oot ollut hurjan ahkera :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kyydistä (odottelen sähköpostia ;) ja seurasta!!!! Oli kyllä huisin hauska viikonloppu!

  Sä olit ihan super ahkera :)

  VastaaPoista
 3. just näin! ja wau! sä oikein linkitit kaikki. :) toivottavasti taas pian nähdään!

  VastaaPoista
 4. vau saitpas monta sivua aikaiseksi viikonlopun aikana! oli kiva nähdä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina