torstai 3. maaliskuuta 2011

Ihanuuksia

Baulan innoittamana klikkailin nettikauppoihin ja ostoskoriin sattui osumaan monenvärisiä ihanuuksia. Valokuvat piti tottakai ottaa heti kun paketit avasin ja sehän oli tietty eilen illalla takuuvarmassa pimeydessä ja huonossa valossa.
 
Teippejä tilasin Amerikasta ja Japanista. Tilaukset tuli melko nopeasti ja postitse kotiin, paitsi siis että ei tullut kotiin, kun teipit ei mahtunut postilaatikkoon, mutta siis postista sain hakea. Molemmat tuli jopa samana päivänä, vaikka niin eri puolilta maailmaa saapuivatkin.

Amerikan kirjekuoresta paljastui tällainen "makkara". Ja tietty kiinni ihanalla teipin palalla:

Paketin pään auettua oli tällainen ihana etiketti:

Ja etiketin alta löytyi tällainen pötkö: Tai siis kyseisen etiketin alta löytyi vain nuo kolme vasemman reunimmaista, valokuvaukseen liittyvää teippiä.

Japanin kirjekuoresta löytyi myöskin ihana paketti:

Ja sekin paketti oli kiinni ihanilla teipeillä:

Sisältö oli ehkä vähän vielä ihanampaa kuin toisessa paketissa, ainakin värien puolesta:

Että tällaisia ihanuuksia. Kaupoissa olisi ollut niin paljon ostettavaa, mutta aloitellaan nyt näillä. Saahan niitä sitten lisää. Mutta onhan näissäkin nyt käyttämistä...

Suosittelen siis lämpimästi! Ihania!

6 kommenttia:

 1. Oih, oon niin kade! Mullekki tuollaisia filmi ja kamera teippejä! Kyllä sun ny kelepaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, mun täytyy varmaan kohta tilata lisää kun niin rakastuin. Yllätyin todella, kuinka nopeaa tilaukset tulivat eikä postikulutkaan päätä huimaa. Suosittelen kyllä kaikille!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania teippejä! En ole uskaltanut kokeilla ulkomaisia nettikauppoja, mutta kai munkin on pakko, ku sieltä saa noin ihania juttusia:)

  VastaaPoista
 4. Nyt menee kyllä yli sietokyvyn... Nämä on liian ihania!

  VastaaPoista
 5. Ja niin japani-suloinen yksityiskohta tuolla kaupassa, että yksivärinen ilmoitetaan sanalla "plane". Melki veikkaisin että tarkoittavat "plainia" mutta ihan sama! :-)

  VastaaPoista
 6. Nämä on kyllä addiktoivia paikkoja... Mutta kiva pistää hyvä kiertään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina