perjantai 12. elokuuta 2011

Tasapainoon?

Kun elämä ei ole tasapainossa, niin mitään ei saa aikaiseksi. Se on ollut tämän bloginpitäjän oppi tältä kesältä. Tavoite siis loppuvuoteen on tasapainon saavuttaminen, ja siinä tulee varmasti auttamaan myös tämä blogi ja skräppäys.

Ja kun puhutaan skräppäyksestä, pitää lähes aina puhua myös tarvikkeista. Niin se vain on, että yksi nautinnollinen osa tätä harrastusta on kaikki ihanat  tavarat ja tuotteet joita pääsee hiplaamaan. Ja vähän, ihan vähän vain, ostamaan.

Kesällä käytiin lomalla Amerikassa. Tarkoitus ei ollut kuluttaa liikaa aikaa shoppailuun, mutta hei, kun sinne asti lähtee niin täytyyhän sitä myös yrittää etsiä skräppäyskauppa. Harmittavasti yhtään pelkästään skräppäilyyn erikoistunutta kauppaa ei löytynyt, tai ei sellaisella etäisyydellä että sinne olisi näppärästi päässyt julkisilla kulkuneuvoilla. Mutta pari askarteluliikettä löytyi, joissa oli ihan kiva valikoima myös skräppäystavaroissa.

Hobby Lobby, Davenport, Iowa

Tässä kohtaa itseasiassa tuli ensimmäinen ongelma. Siellä oli kaikki Paper Studion kartonkilehtiöt puoleen hintaan. Niin ei siinä muuten mitään ongelmaa, mutta arvatkaapas paljonko ne painaa!

Yksittäisiä papereita ja kartonkeja oli ihan kiitettävästi.

Ja voi mitä laukkuja! Kun olis mahtunut mukaan matkalaukkuun, niin ja kun olis tarvetta tuollaiselle tällä hetkellä....

Amerikka on erilaisten tarra-arkkien ja -settien luvattu maa, se on kyllä todistettu. Aivan joka lähtöön löytyy tarra-arkki.

Ja hei, katsokaa nyt näitä aakkostarroja! Kuola valuu edelleen kun katsonkin näitä kuvia.

Ja sama homma melkein näissä leikkurihyllyissä. Voi kun meillä olis Suomessakin tällaista.

Toinen kauppa, jossa kävin oli Michael's, joka on ymmärtääkseni kauppaketju. Mulle riitti tämä yksi kauppa. (Jossa itseasiassa käytiin viimeisen päivän aamuna ennen lentokentälle lähtöä, ihan vaan koska matkalaukuissa oli vielä tilaa. Ei ollut tämän kaupan jälkeen...)
Michael's, Chicago, Illinois

 Ja jos edellisessä kaupassa oli valtavat tarrasetti valikoimat, täällä niitä vasta olikin. Siis todellakin aivan joka lähtöön. Ja monta erilaista eri aiheisiin. Esimerkiksi settejä löytyi Chicagossa sijaitsevasta luonnontieteellisestä museosta, jossa on maailman suurin ja ehjin T-rexin fossiili. Pitihän sellainen sitten ostaa, kun Sue-fossiili livenä nähtiin..Yksi kaikkein ihanimmista hyllyistä oli tämä MS:n leikkurihylly. I-H-A-N-A! Tosi kiva kun pääsee livenä näkeen niin monenlaisia leikkureita. Näissäkin harmittavasti painorajat tuli vastaan, mutta toki sitä jotain pysty ostaan...

Mutta siis vaikka käytiinkin "vain" kahdessa skräppäystavaraa muyyvässä kaupassa, olen hirmu tyytyväinen. Kun matkan alkuperäinen tarkoitus ei kuitenkaan ollut täydentää mun jo ennestään melko täysiä varastoja. Mutta sain ostettua muutaman sellaisen artikkelin, jota olen yrittänyt katsella sekä kotimaisista että eurooppalaisista kaupoista jo pidemmän aikaa. Tuiki tarpeellisia siis =) Mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.

Nyt on vain kiva olla "takaisin" blogimaailmassa ja toteuttaa tavoita tasapainosta. Elämähän ei meitä ketään odota, se olisi hyvä oppia!

5 kommenttia:

 1. Saadaanko kuva myös sinun matkalaukusta eli siitä osasta tarjontaa, joka lähti mukaan? :D

  Hobby Lobby ja Michaels ovat molemmat megasuuria ketjuja. Olen itsekin päässyt pari kertaa Michaelsin kuvioleikkurihyllyn eteen ihmettelemään

  Mukavaa elokuuta ja tsemppiä tasapainon löytämiseen!

  VastaaPoista
 2. Oho! Onneksi mulla ei ole tuollaista valinnan vaikeutta :D :D Kiinnostaisi kovasti tietää mitä olet löytänyt :) Rauhallista syksyn alkua!

  VastaaPoista
 3. :-)

  Olisihan se ihanaa, jos olisi vaikka omassa kotikaupungissa tuollainen kauppa!

  VastaaPoista
 4. Oih! Mikä paratiisi!!! Mä varmasti sekoaisin tonne :D

  Toivottavasti kaikki on teillä hyvin! Ei muutaku tasapainoa ettimähän! ;)

  VastaaPoista
 5. Oivoi mikä ostospaikka :) Pitäisi itsekin päästä shoppailemaan jonnekin, hihii.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina