maanantai 15. elokuuta 2011

Tuliaisia

Ja nyt sitten niihin tuliaisiin. Kuten todettu, niin muutakin tuli matkalta tuotua, ja skräppäys ei ollut ykköstarkoitus, niin jonkun silmiin tuliaisia voi olla niukanlaisesti noista tavarataivaista =)
Ensinnä dymo ja tarranauhat, jotka tilasin eBaysta etukäteen ystävän luo. Säästyi jonkin verran postareissa. Ainoa haittapuoli on ääkkösten puuttuminen, mutta sen korvaa väri. Ihana pinkki!

Aakkostarroja, hyvin maltillisesti.
 
Kyniä, mm. 5 kynän SlickWriter setti. Journaling-kortteja.

Ja lankoja, aivan ihania, monivärisiä lankoja. En osannut päättää minkä paketin otan, niin otin kaikki. Hups.

 Kiinnitysvälineitä. Halvalla kun sai, niin... Ja hauskaa kapeaa, vaaleanvihreää maalarinteippiä! Harmi kun ei ollut muita värejä =)

Leikkureita tottakai. Ek successin Swiss cheese ja Donut chain. Olisin halunnut myös bubbles-leikkurin, mutta sitä en löytänyt. Lisäksi ostin Martha S:n Loopsin ja tuollaisen väkäs-ympyrä leikkurin (en muista nimeä...)

Paperia ja kartonkia tietty, myös kraftia =)

Leimasimia, musteita ja kukkia. Kukat piti ostaa jo ihanan laatikonkin vuoksi.

Ja lopuksi tarroja. Nämä ovat tulossa reissusta kertovaan albumiin. Sain lopulta ostettua myös Becky Higginsin Project Life Amber-version kun niitä tuli alkukesästä myyntiin Amazoniin ja ajattelin siihen kerätä meidän reissun yksiin kansiin. Kuvia tuli otettua 2900, joten muutaman saa karsia että albumiin mahtuvat. Mutta eiköhän ne sinne saada sopimaan, ainakin osa (tärkein osa).

Tosiaan Amerikassa oli niin joka tapahtumaan tällaisia tarra-arkkeja, mutta aika hintavia ne ovat suhteessa siihen mitä sillä saa. Näitä olisi siis voinut ostaa enemmänkin, mutta tässä kohtaa nuukuus iski =)

Olen itse varsin tyytyväinen saaliiseen. Nyt ei tarvi muuta kun alkaa ahkerasti käyttämään näitä, ja kotona jo olevia tavaroita.... Siinäpä vasta se urakka!

4 kommenttia:

 1. Ihan kivastihan tuossa on kaikkea:)
  (Dymo varsinkin ihan huippu!!!)
  Ja kiva kun olit kuvannut kauppojakin! Itse en ole niissä päässyt (vielä) käymään, mutta tuliaisia tilailen ahkerasti miehen mukana...

  VastaaPoista
 2. Oih, mä jo Rikulle sanoin, että älä ihimettelen jos en kohta saa henkeä... Aivan ihania tuliaisia!

  Koskas muuten Hervannassa skräpätään?

  VastaaPoista
 3. Hervannassa skräpätään heti kun saan aikaiseksi =) Yritän kyllä tässä aktiivisesti koko ajan. Ehdotuksia toki saa antaa, mikä päivä sopii.

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia ja tosiaan tuo vaaleanpunainen dymo & nauhat siihen, nam

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina