torstai 11. joulukuuta 2008

Ensimmäiset joulukortit

Olen aina ostanut valmiita joulukortteja ja lähettänyt ne sitten viime tipassa sukulaisille. Tänä jouluna sain töissä "nakin" tehdä joulukortit yhteistyökumppaneille ja samalla sain inspiraation tehdä kortteja myös kotona.

Ajatus syttyi vasta aika myöhään, joulukuun ensimmäisinä päivinä, mutta yllättävän hyvin ehdin kortit tekemään, paitsi ettei ne ole ihan vielä valmiit postitukseen, heh.
Tein kaksiosaiset kortit ja sisäsivulta puuttuu vielä jouluruno. Ne haluan tulostaa valkoiselle paperille, leikata kuviosaksilla ja kiinnittää sitten korttiin. Tulostin ei vain suostunut vielä yhteistyöhön ja pitänee nyt odottaa tekniikka-asioissa parempi puolisko kotiin.

Korttipohjat ovat lempiväriäni, luonnollisesti, vaaleanpunaista. Muutenkin elementit ovat sellaisia mistä itse tykkään, ja helppotekoisia tietysti. Näin lähellä postitusajankohtaa en halunnut stressata millään ylitsepääsemättömän vaikealla.

Helppoa, kaunista ja itsetehtyä, siinä motto näihin joulukortteihin. Ja tietysti asiaa auttoi se etten yleensäkään lähettele liikaa joulukortteja joten lukumäärä ei ollut päätähuimaava, noin 15 korttia tulen lähettämään tai antamaan.

Tässä osa korteista:Paljon käytetty valmiita elementtejä, lähinnä monenlaisia tarroja: kuvaa, tekstiä ja ääriviivaa. Kolmiulotteisuutta kaksipuoleisella vahtoteipillä ja juhlavuutta kahden paperin väliin tulleella kimalleliimalla. Se harmittavasti hieman kupristi kortteja, mutta en anna sen häiritä. Olen tyytyväinen aikaansaannokseeni!

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää nämäkin kortit. Tuli niin syyllinen olo siitä töissä saadusta nakista, mä kun sua ehdotin... Anna anteeksi, anelen. Mutta ne kortit oli niiiin upeet, että sillain en kyllä kadu ehdotustani ;)
    Löytyi muuten sun sivuilta mulle Budapestista ihan uusi paikka, en kyllä noin korkealle taida uskaltaa. No, saas nähdä -helmikuun alussa mennään taas Budapestiin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina