torstai 11. joulukuuta 2008

Pipari-haaste #32

Tämän viikon Inspiroidu-haasteessa oli tarkoitus käyttää piparireunuksia. Haaste sinänsä ei tuottanut ongelmia, piparireunat kun soveltuvat hyvin aiheesta kuin aiheesta tehtyyn perusleiskaan.

Tässäpä jatkoa ikuisuusprojektille, eli kansiolle ajasta Budapestissä:
Piparireunuksia on journaling-lapussa, joka oli sivun reunuksista ainoa valmis. Sivun poikki menevän paperin reunukset olen tehnyt itse käsin, kun taas teksti-kehys on Slicella tehty. Otsikon kirjaimetkin muodostavat piparireunuksen, kirjaimet Slice-tuotantoa myöskin.

Näissä viime sivuissa on suurta tuskaa tuottanut värien yhteensovittaminen. Onko jollakulla jotain hyvää ideaa löytää yhteensoveltuvat värit, esimerkiksi jotain "värikarttaa", vai toimiiko kaikki vain silmämääräisesti. Kyllähän tähänkin kai silmä tottuu, mutta vielä se tuottaa paljon työtä.

1 kommentti:

  1. Mun mielestä nämä värit sopivat aivan mainiosti yhteen. Mun leiskojen väritys syntyy yleensä ihan vahingossa, ja vaikka kuinka päättäisin, että nyt teen vaikka mustavalkoisen sivun, niin useimmiten ei se sitten loppupeleissä ihan niin menekään... eli silmällä siis mennään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina