perjantai 5. joulukuuta 2008

Viime tipassa!!

Tähän inspiroiduhaasteeseen osallistun todella viime tipassa. Laitan tähän postaukseen nyt vain kuvan ja kirjoittelen lisää jälkeenpäin, näin siksi että ehdin osallistua =)Tässä vielä myöhemmin lisättyjä kuvia:
Noniin, viesti lähti Inspiroidu-blogiin oman koneen kellon mukaan 11.58, postauksen kellonaika näytti kuitenkin 12.02. Todennäköisesti siis en ehtinyt osallistua palkinnon arvontaan. No ei se mitään. Viikkoja kestänyt inspiraaton puute on kuitenkin saatu nyt toivon mukaan taittumaan!

Todellakin, aktiivisesti olen käynyt haasteblogia lukemassa ja ihastelemassa muiden aikaansaannoksia, mutta istuminen oman askartelupöydän ääreen on ollut äärimmäisen vaikeaa.

Tällä viikolla posti on kuitekin tuonut pari inspiraation lisääjää: paketit Heinikasta ja Ilona decosta. Molemmat sisälsivät ah niiiiin ihania uusia papereita, tarroja, nauhoja yms ja Heinikan paketissa oli tietenkin tuo iki-ihana Slice josta olen sivunkin tehnyt.

Sivu on nyt hieman mukaeltu ohjeesta, koska minulla ei vielä ollut valokuvia laitteesta. Hyvästä ideasta huolimatta en ole tyytyväinen sivuun. En lopulta löytänyt hyvää väriyhdistelmää Slicen vihreälle ja sen vuoksi aika meinasi loppua kesken. Ja jäihän tuohon liikaa tyhjää tilaa kun huomioi tehtävän annon... Mutta mutta, ajatellen tuskaa jota sivun valmiiksi saaminen ajoissa aiheutti, niin pitää olla tyytyväinen.

Niin, Slicea en tehtävässä kauheasti saanut käytettyä. Meillä ei ihan vielä toimi yhteistyö täydellisesti, vaatii pientä harjoitusta. Otsikon kirjaimet, tekstisanat Fun ja Drean sekä oikean alareunan kukat on laitteella tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina