keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Kesämuistoja


Inspiksen haaste nro 117 kehotti tallentamaan kesämuistoja. Niitähän on kaikilla runsaasti, mutta ainakin itsellä valokuvien rajallisuus teki hyvät raamit haasteen toteuttamiselle.

Pitkästä pitkästä aikaa sain aloitettua skräppään. Aie on ollut jo pitkään, mutta jotenkin aloittamisesta on tullut suuri kynnys. Näin toisen lomaviikon ollessa menossa sain itsestäni sen verran aikaiseksi että kasasin askartelutilan ulos ja vastasin haasteeseen, en yhdellä, vaan kahdella leiskalla! Eli aukeamalla mennään =)


Pihalla on kyllä hauska skräpätä. Alkuun viltille paistoi aurinko, mutta onneksi puut tulivat vähän eteen ja loppuaika oli ihanasti varjoa.
Toiset ne vaan "luki lehteä" riippukeinussa kun mä skräppäsin =)

 Ja sitten haasteleiskat:


Sivut olivat ajatuksen asteella jo Leikkaa & liimaa tapahtumassa kesäkuussa, mutta onneksi en niitä ehtinyt sen enempää tekemään. Nyt sain omasta mielestäni niihin paremman asettelun ja värimaailman.
Aukeamia en montaa vielä ole tehnyt joten on aina pohtimista kuinka ne saa hyvin nivoutumaan yhteen. Näissä hain toistoa sekä asettelulla että paperivalinnalla vaikkakin vähän eri värisenä.


Oranssi ja tuollainen turkoosin-vihertävä on aika herkullinen väriyhdistelmä ja tarkoitus olikin laittaa molempia värejä molempiin leiskoihin.


Leiskoja oli kyllä hauska tehdä. Sai ihan rauhassa, kiireettömästi nauttia kesäisestä auringonpaisteesta sen  parissa mistä oikeasti nauttii. Ihmismieli on kummallinen kun se saa aikaan kaikenmaailman blokkeja ihan tyhjästä. Skräppäystavaroiden esiin ottaminen on edelleen haastavaa, mutta nyt ainakin tiedän että kun vain saan ne esille, niin saan myös jotain aikaiseksi. Lohdullinen tieto.

Loppuun vielä muutama yksityiskohta:



Mittanauha on muuten Bauhauksesta, niitähän roikkuu siellä kaupassa käytettäväksi, kuten Ikeassakin. Nauhasta leikkasin mainokset pois, hioin vähän pintaa että muste tarttuu paremmin ja mustetyynyllä vähän väriä pintaan. Helppoa, halpaa, kaunista ja toimivaa!


10 kommenttia:

  1. Mulla on nyt niin monta kommenttia että muistanko edes kaikkia... Mittanauha: nerokasta! Just katselin esikoisen huoneessa tuollaista mittanauhaa, jonka hän nappasi K-Raudasta mukaan (sieltäkin niitä saa!) ja joka nyt lojuu lattialla - taidan käydä poimimassa parempaan talteen ;-) Mittanauha on tosi kivan näköinen käsittelysi jälkeen.

    Ulkona skräppääminen: ooh! To-del-la kiva skräppäilypiste sulla!

    Aukeamassa on kivasti samaa ja kivasti eriä, mielestäni tosi miellyttävä yhdistelmä. Ihanat perhoset!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi perhostaustapaperi! Muutenkin kiva asetelma/ sommittelu leiskoissa. Mittanauhat on ehdottomasti ensi kerralla Ikean reissulla laitettava talteen, niin mainio idea ja käsittelysi jälkeen se näytti hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Olen jo pitkään säilönyt ja vaihtanut noiden mittanauhojen säilytyspaikkaa kun en ole löytänyt oikein inspiraatiota niitä käyttää.

    Ainoa että en testannut niiden hapollisuutta ennen sivuun laittamista, kun testauskynä on kotona ja ollaan mökillä. Nauhat nyt koskettaa jopa valokuvia vaikka yleensä en laita mahdollisia hapokkaita materiaaleja valokuviin kiinni.

    Noh, eiköhän ne mun eliniän jotenkuten kestä =)

    VastaaPoista
  4. mäkin tykkään kun on mukavasti samaa ja silti omaa molemmissa sivuissa. Toimii tosi kivasti. Mittanauhan käyttö on tosiaan aivan älyttömän hyvä idea! Kuinkahan monta Ikeasta kehtaa kerralla ottaa ;D

    VastaaPoista
  5. hei kiva kun oot päässy taas tekemisen makuun! mö oon kans kattellu sillä silmällä noita ikean mittanauhoja, mutten oo keksiny mihin käyttäis. (?!)
    todella kiva aukeama, kesäinen, iloinen ja raikas. :)

    VastaaPoista
  6. Mittanauhakoriste <3 ja ihanan houkutteleva skräppäyspaikka. Tuulenvire ei tainnut haitata tuona päivänä :)

    VastaaPoista
  7. Hih, hypistelin eilen Kylpymaailman mittanauhaa ja ajattelin postata siitä blogiini, mutta sinä ehdit ensin hienoilla leiskoillasi. :o) Skräppäyspaikka näyttää upealta. Mistä skräppäysjumi oikein johtuu?

    VastaaPoista
  8. Tykkään siitä, kuinka sivut ovat värimaailmoiltaan varsin erilaisia, mutta kuitenkin sopivat niin hyvin yhteen. Olisko kuviopaperin kuviointi, joka sen tekee?
    Mittanauhaidea on hieno - eipä olisi tullut mun mieleen, vaikka Ikean nauhateline on ohitettu monta kertaa ;)

    VastaaPoista
  9. Hieno aukeama! Oli varmasti mukava skräpätä ulkona. Mittanauhaa taidan minäkin tulevaisuudessa käytää skräppäyksessä.

    VastaaPoista
  10. Oi kuinka ihana aukeama - miten mä en ole tätä ehtinyt aiemmin nähdä! Suloisia muistoja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina