keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Skräppäystapaaminen Tampereella

Varasin kokoustilan Hervannan vapaa-aikakeskuksesta lauantaille 27.11. Olisiko Tampereen seudun skräppääjillä innostusta tavata ja viettää päivä yhdessä?

Laittakaa viestiä kommenttikohtaan, niin tiedän onko joku kiinnostunut ja kannattaako varaus pitää voimassa. Tila on varattu koko päiväksi klo 9-19, mutta eihän siellä koko päivää tarvitse olla.

Tila on 44m2 ja kotisivujen kuvauksen mukaan sinne mahtuu 20-25 henkeä. Mutta jos ajatellaan että me skärppääjät toivoisimme vähän enemmän tilaa, niin sellainen 15 henkeäkin voisi olla vielä ihan toimiva tuon kokoisessa tilassa.

Tila on ilmainen ja ajattelin josko jokainen toisi omat eväät, niin kenellekään ei tule mitään ylimääräisiä kustannuksia. Miltä kuulostaa?

 Tässä on linkki Hervannan vapaa-aikakeskuksen sivuille ja sieltä siis kokoustila 202 on nyt varattu. Jos innostusta löytyy, niin tästähän voisi tehdä epäsäännöllisen säännöllisen tavan ja kokoontua vaikka kerran kuussa tai parin kuukauden välein.

Harrastajat Tampereen seudulla ovat lisääntyneet, mikä on kiva, ja olisi hauska oppia tuntemaan toisia.

                                  * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Viime lauantaina vietin päivän Turussa, Osaava nainen -messuilla. Tarkoitus ei ollut ostaa mitään skräppäykseen liittyvää, kun pitäisi käyttää vanhoja ensin pois, mutta mutta... Toisin kävi. Ei, en ostanut paljoa, mutta ostin isosti, nimittäin Heinikan tiskiltä mukaan lähti Crop-a-Dile II Big Bite: Pink! Aivan ihana
Mitenkään siis suunnitelmissa ei ole ollut ko laitetta ostaa, haaveissa toki on ollut. Mutta Heinikka oli ottanut yhden kappaleen noita mukaan ja kun se lauantaina aamupäivällä vielä oli myymättä, niin tein vain palveluksen ettei tarvitse sitä kotiin lähteä raijaamaan.

Mutta sellainen tuli nyt ostettua. Pitänee laittaa vanha Crop-a-Dile myyntiin, kun ei kahdella sentäs mitään tee.

6 kommenttia:

 1. Vau mikä ihana lelu sulla nyt on! :)

  VastaaPoista
 2. Ai se on olemassa myös pinkkinä versiona. Hieno!

  VastaaPoista
 3. kiinnostaa, kiinnostaa! tosin vielä en uskalla varmaks mennä lupaan, kun pitää ensin kysästä tytsyn hoitoa. mutta ehdottomasti kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä sua! Hienoa kun varasit paikan!

  Mutta tyypilliseen tapaan minulla on taas futismeno, keskimmäisen viikonlopputurnaus jossain Keski-Suomessa. Hö. Mutta toivottavasti löytyy tarpeeksi porukkaa!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, mulla on menoa koko viikonloppu, muuten kyllä tulisin juoksujalkaa paikalle koko päiväksi. Jos hyvin käy, saatan poiketa pikaisesti iltasella.

  VastaaPoista
 6. Laitoin jo keskustelupalstalle, mutta oon ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina