lauantai 6. marraskuuta 2010

Skräpättyä

Viime viikoilla aloitin taas jo toista vuotta peräkkäin työväenopistossa skräppäyskurssilla. Sannikan ohjauksessa oli ensimmäisen kerran aiheena ompelu. Oikeastaan kukaan ei saanut leiskoja valmiiksi, sen verran aikaa ompelu otti, mutta nyt on omat sivut valmiina. Tein laakista aukeaman, kun kuvia samasta aiheesta oli niin paljon.
Kuvat on taasen täälläkin surkeita, vaikka yritin kuvata keskellä päivää ja ulkona, niin ja uudella kameralla. Mutta kun kiireessä kuvaa niin ei ihan priimaa tullut.
Ommellen leiskoissa on siis tehty otsikot. Sannikalla oli kivemmat mallit aakkosille, Grillimestari on tehty niillä ja itsellä on ihan perusaakkoset, toinen otsikko on tehty niillä. Ensimmäisessä otsikossa ole ensimmäisen kerran käyttänyt tuollaista, mikä-tuon-tyylin-nimi-nyt-olikaan pistoja ja toinen otsikko on tehty ihan vaan yksinkertaisilla pistoilla. Kuten tekstistä saattaa huomata, en ole ollenkaan mikään lanka-käsityöihminen =)

Leiskoista tuli sellaiset kuin olin kaavaillut. Kurssille mennessä ei ollut päässä mitään muuta kun aihe, joten olen siinä mielessä kovin tyytyväinen. Aukeaman teossa, varsinkin oman mallin mukaan, on aina itsellä ollut se ongelma, että ensin tehdystä tulee paljon mieluisampi kuin toisesta. Toiseen tulee elementtejä, ainakin omasta mielestä, jotka on tekemällä tehtyjä. Niin vähän kävi näissäkin, mutta tärkeintä on, että olen saanut tämänkin muiston talletettua.

5 kommenttia:

 1. Kivat sivut - enkä mä kyllä näe, kumman olet tehnyt ensin! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi komee!

  Ja nuo ommellut kirjaimet on ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 3. Ketjupistoja!


  Asettelusi on mielestäni tosi hyvä. Molemmat sivut toimivat itsekseen, mutta vierekkäin toimivat vielä paremmin. Samaa ja eriä sopivassa suhteessa!

  VastaaPoista
 4. Ai niin joo, kiitos Sannika, ketjupistojahan ne =)
  Pykäpistot jäi kanssa terminä mieleen, että pitää joskus opetella niitäkin tekeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina