lauantai 24. joulukuuta 2011

Hervannassa skräpätään

Hei!

Oikein hyvää, rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa kaikille!! Täällä ollaan perinteisen jouluähkyn kourissa ja melko kilttinäkin ollaan pakettien määrästä päätellen oltu. Ihanaa!

Ja toinen hei, sain vihdoin varattua Hervannan vapaa-aikakeskuksesta tilan skräppääjille! Eli Hervannassa skräpätään sunnuntaina 8.1.2012 klo 10-17 välisenä aikana toisen keroksen tilassa 222. Piiiitkä aika edellisestä tapaamisesta Tampereella ja innolla odotan jo tätä. =)

Tampereen kaupunki on muuttanut tilojen vuokrauskäytäntöjä ja  nykyään tilat maksavat 3 euroa tunnilta. Mutta olen siis tilan jokatapauksessa varannut eli tervetuloa, maksusta ei kannata välittää!! Viimeksi kun tapaaminen oli, paikalle mahtui hyvin 18 henkeä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, paikalle saa tulla ja mennä miten omaan aikatauluun sopii. Sopu sijaa antaa =)

Perinteiseen tapaan tuon varmaan mukanani sekä veden- että kahvinkeittimen ja pientä purtavaa. Kaupat ovat lähellä niille jotka tarvitsevat ja toki omia eväitäkin saa tuoda.

Keväälle on suunnitelmissa pari muutakin tapaamisaikaa, mutta niitä en vielä ole varannut. Varaan ne kyllä mahdollisimman pian että saatte kalentereihin laitettua.

Tietoa saa välittää kavereille, kaikki ovat tervetulleita mukaan!

3 kommenttia:

  1. Oih, toivottavasti saan järjestettyä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Pistän ajan ylös, jos vaikka ennättäisin piipahtaa hetkeksi.

    VastaaPoista
  3. Tulossa ollaan, ehkä vasta-alkaja kaverikin uskaltautuu mukaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina