torstai 1. joulukuuta 2011

Huhtikuussa skräpätään!

Heti klo 12 ilmoittauduin IS12 tapahtumaan Laukaan Peurunka-kylpylähotelliin. Pöydän otin kahdeksi päiväksi, tottakai. Yhteenkään ulkomaiseen workshopiin en vielä ilmoittautunut, varmasti olisivat mielenkiintoisia, mutta jotenkin en nähnyt itseäni yhdelläkään niistä. Ja aikataulujakin pitää vähän miettiä, jos sunnuntaina on siinä viimeisessä, niin se päättyy vasta klo 20 ja kun on kuitenkin ajomatka kotiin, niin vähän myöhäiselle menee.

Mutta voihan sitä ajatella, että jos vielä päätän osallistua ja workshopeissa on tilaa niin sitten se on tarkoitettu!

Innolla jo odotan ja kaikenlaisia suunnitelmia kunnolla valmistautumisesta tällä kertaa pyörii päässä. Saa nähdä saanko suunnitelmia toteutettua. Mukavaa tulee aivan varmasti olemaan joka tapauksessa.

Mukaan vaan muutkin!!

4 kommenttia:

 1. Samoin olin heti klikkailemassa. Mie en myöskään ilmoittautunut mihinkään pajoihin kun ei tuntunut sellaisilta omilta mikään. Ei malttaisi odottaa kyllä millään huhtikuuhun =)

  VastaaPoista
 2. Mie oon niin mukana! Workshopit jätin minäkin väliin, kun ei ole oikein minun tyyliä. Parasta on vaan nähdä pitkästä aikaa vanhat ja uudet tutut..

  VastaaPoista
 3. Minäkin tuun mukaan! :)

  Ja workshopit jää väliin multakin.

  VastaaPoista
 4. On kyllä niin kiva kun on suurin osa tutuista pääsee tulemaan Laukaaseen!! Kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaan. Ei malttais odottaa vaikka on joulut ja kaikki välissä =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina