torstai 1. tammikuuta 2009

Veskan sisältö sensuroimatta ja rehellisesti. Haaste #35

Viime vuoden viimeinen haaste pyysi skräppääjiä kääntämään käsilaukut ylösalaisin ja paljastamaan sisällön muille.
Haaste oli hauska ja hyvin tarpeellinen -tulipahan samalla siivottua ylimääräiset kuitit veskan pohjalta pois pyörimästä.

Tässäpä minun näkemykseni:

Mä olen aikamoinen laukkufriikki. Yleensä jos kaupassa tulee ihana veska vastaan en pysty olemaan ostamatta sitä. Sen vuoksi kaapista löytyykin ihan kiitettävä määrä erilaisia laukkuja. Käytettyä tulee kuitenkin yhtä kerrallaan ja loput vaan odottaa päivää parempaa.

Nykyisen veskan olen ostanut Budapestistä pari vuotta sitten. Se on kangasta ja väriltään musta valkoisin ja turkoosin sävyisin tehostein. Tällä kertaa leiskaan en saanut liitettyä valokuvaa, mutta ajattelin tehdä sivulle aukeama-parin jossa on enemmän selitystä laukusta, laukkufriikkiydestä ja tietysti se kuva.

Vaikka laukkuja kaapista löytyykin, niin vielä en ole löytänyt sellaista ihannelaukkua jota pois en vaihtaisi. Tai kaikkihan ne sellaisia on, mutta laukkua jonka käyttäisin viimeisen sauman ratkeamiseen asti. Toisaalta tuo on hyvä asia, on vieläkin ihan luvallista katsastaa läpi kaupan laukkutarjonta; josko se ihannelaukku odottaa juuri siellä!

1 kommentti:

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina