lauantai 19. maaliskuuta 2011

Rakkaus

Toinen Helsingissä valmistunut leiska. Mukana olleiden kuvien rajallisuus oli helpottava tekijä, mutta asian teki vaikeaksi se, etten ollut yhtään miettinyt tai suunnitellut minkäaiheisia sivuja kuvista teen.

Tämä on ihan karmaiseva omakuva. Itseotettu ja sen kyllä taas näkee, keskittyminen on täysin kuvanotossa, ei siinä miten kuvassa ollaan =D

Sydänkuva oli vahinko-onnistuminen viime uudelta vuodelta kun leikin pitkillä sädetikuilla. Aikas hauska sydänkuvio "tulesta" muodostuikin.

Tämäkin selkeää ja yksinkertaista, ei liikaa stressaamista. Mutta se mikä nyt vähän stressaa on ensi viikon Stadi Scräp II, mulla on nimittäin tuoloin lauantaina iltavuoro töissä =(  Ja kun kesä tulee, tiedän että aika tulee menemään niin siivillä että tapaamisiin ei välttämättä tule lähdettyä (jos niitä nyt kesällä edes niin järjestetään...) Niin olisi ollut mahtavan huippua päästä tuonne 26.3. Mutta en ole saanut aikaiseksi tarkistaa mahdollisuutta työvuoron vaihtoon. Maanantaina pitää tämä asia tarkistaa heti aamusta. Voi kun pääsisinkin, ja että siellä olisi vielä tilaa. Toivotaan.

4 kommenttia:

 1. Mukava romanttinen sivu, tuo sydänkuva on tosi magee!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava sydänvalokuva <3 Suorastaan loistava! ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska miten sydänkuvassa ja helmikiehkurassa on samaa muotoa. Ja tapaamisiin lauantaina, jos työvuoro sallii :)

  VastaaPoista
 4. Oih, tää on musta ihana! Upea tosiaan toi tulesta muodostunut sydän, kivasti oot sen tallettanut tähän. Harmoniset värit ja huolettoman kauniisti tussilla oot piirtänyt noi valokuvan reunat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina